Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Konrád, Tivadar napja van.
Borkainak üzent egy volt fideszes: „Az egész országot összeNERezitek...”
2019-10-21 15:12:14
Borkainak üzent egy volt fideszes: „Az egész országot összeNERezitek...”

Borkainak üzent egy volt fideszes: „Az egész országot összeNERezitek...”

Zsolti! Sokakkal ellentétben, szerintem nincs azzal semmi gond, hogy f@szra húztál néhány prostit! Aki volt már kurvázni, az pontosan tudja, hogy megvan ennek a proginak a maga romantikája, hangulata, izgalma.

 

Azzal sincs különösebb gond, hogy orrba b@sztad magad egy kis kólával! Sajnos ma már teljesen normálisnak számít, hogy akinek van rá pénze, az szív. Régen még menőnek számítottam, hogy ha egyedül megittam egy üveg Jacket, ma már kinevetnek, hogy nincs nálam szer... Kimentem a divatból!

 

Látom a családod sem haragszik rád, ami tök jó! Látják mennyit dolgozol, szívedet-lelkedet kiteszed Győrért, a lakosságért! Neked is jár a lazulás... A gond nem ez! A "NEReskedésetek" az, amitől egyre több embernek nyílik a bicskája! Az a sugallat, hogy mi vagyunk a NER, és mi mindent, de mindent megtehetünk! Mi mindent megúszunk, mindent elkormolunk!

 

Tudom, láttam, hogy működik ez a rendszer, ezért számomra teljesen világos a "NER" működése, létezése!

 

Tőlem talán azért hiteles a véleménynyilvánítás ez ügyben, mert az ország narancsos oldalán állok, álltam sokáig... Mostanra már csak féllábbal! Féllábbal, mert visszaéltek azzal a ténnyel, hogy nincs másik politikai opció! Nincs másik alternatíva! Amikor mélytorkoztattad a rib@ncot, tudtad, hogy ennek semmilyen következménye nem lehet, mert ezt is majd "elNERezed"! Az egész országot "összeNERezitek, és ez az ami undorító! Haveri kapcsolataim mentek tönkre, mert azt gondoltam, lehet más vélemény is...

 

Nem lehet! A kocsmába nem jön már be az "öreg", mert 80 évesen "összeNEReződött", és nem áll szóba az ellenvéleménnyel! EZ A BAJ! És ezért fogtok egyre hiteltelenebbé válni!

 

Ennek a folyamatnak bukás a vége! Először csak szavazatokat, majd hatalmat fogtok veszíteni, mert elhiszitek, elhittétek, hogy a népnek is mélytorka van, és még gumi sincs náluk! Ha te másnap lemondasz, a fentebb írt vélemény megkérdőjelezhető lenne... Gondolom eszedbe sem jutott..

 

Amikor én bűnt követtem el, tudtam, hogy következménye lesz!  Te tudtad, hogy nincs mitől félni... Ez az, amivel baj van!

 

Tisztelettel..!

További híreink
Havas Henrik építené Gattyán György médiabirodalmát
A politikusok korrupciós ügyeit és a gazdasági szereplők visszaéléseit szeretné felgöngyölíteni oknyomozó csapatával Havas Henrik. A legendás televíziós szakember a napok...
2024-04-18 17:49:41, Hírek, Aktuális2 Bővebben
Vitézy Dávid szerint öt éven belül megépülhet a vidámpark Budapesten
Az önkormányzati választáson főpolgármesterként induló Vitézy Dávid a BKK-rendészet megerősítése után új szórakoztató központot ígér a budapestieknek – és még közpénz s...
2024-04-18 17:49:40, Hírek, Aktuális2 Bővebben
A világ legnagyobb IT vállalata tarol a használt laptopok piacán is
A használt laptopok piacán számos márkával találkozhatunk, de főleg a legnagyobbak jól bejáratott sorozatai tűnnek fel. Nem véletlen, ugyanis ezek már bizonyítottak, tart...
2024-04-12 14:15:10, Hírek, Aktuális2 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Sokan gondolkodnak el azon 35-40 évesen, vajon jól választottak-e szakmát. Az életközépi válság olykor arra sa...
Bővebben >>