Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Emma napja van.
Boross „Hóbagoly” Péter az összellenzéki kivégzőosztag előtt
2019-02-07 14:59:45
Boross „Hóbagoly” Péter az összellenzéki kivégzőosztag előtt

Boross „Hóbagoly” Péter az összellenzéki kivégzőosztag előtt

Szavaira azonnal és közös közleményben reagáltak az ellenzéki pártok. Felháborodva kijelentik, hogy a volt miniszterelnök nem a női képviselőket, hanem elsősorban önmagát minősítette az interjúban. Boross Péter nem az ellenzéki nőket, hanem az egykor patinás lap szellemiségét, és a kereszténydemokraták táborát gyalázta meg nem túl férfias mondataival:

 

„Boross Péternek egyetlen szava sincs, amikor egy kormánypárti politikus eltöri felesége orr- és járomcsontját, de primitívnek nevezi a női képviselőket, ha jogosan kiállnak a választókért.

 

Boross Péter személyesen is élen járt afféle kijelentések megfogalmazásában, mint hogy szingli adót kellene bevezetni vagy, hogy a nő egy helyen nem helyettesíthető: a szülőszobában. Egy olyan politikus, akinek politikai közössége kifejezetten érdekelt a nők hátrányos megkülönböztetésének fenntartásában és nap, mint nap tesz azért, hogy a magyar társadalom több mint fele mind jogilag, mind társadalmilag, mind a közbeszéd szintjén hátrányokat szenvedjen, alaptalanul beszél politikai kultúráról” – áll a közös állásfoglalásban.

 

A magyar társadalomnak szüksége van erős nőkre az ellenzék sorain belül is. Egy igazi férfi soha nem beszél így a nőkről. Egy ilyen interjú után jó oka van mindenkinek arra, hogy a volt miniszterelnök helyett is elszégyellje magát – deklarálták az ellenzéki pártok alábbi képviselői:

 

Harangozó Tamás, MSZP

 

Kocsis-Cake Olivio, Párbeszéd

 

Molnár Csaba, Demokratikus Koalíció

 

Csárdi Antal, Lehet Más a Politika

 

Kepli Lajos, Jobbik Magyarországért Mozgalom

 

Sermer Ádám, Liberálisok

 

Hadházy Ákos és Szabó Szabolcs független országgyűlési képviselők

További híreink
Neked milyen álmaid irodája?
Rengeteg olyan munkakör van, amelyet különböző méretű irodahelyiségekben kell végezni. Rutintalan irodista azt hihetné, hogy teljesen mindegy minden, a lényeg, hogy leg...
2024-04-17 10:50:40, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Magyar Péter, a hiányzó hős
Bármilyen előzmény nélkül, mint derült égből a villámcsapás, én is úgy találkoztam először Magyar Péter nevével - Bruck András FB-jegyzete.
2024-04-13 08:33:55, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Kovács államtitkár Magyar Péterről: ezt következmények nélkül nem lehet hosszú távon művelni
Szerinte Magyart elhagyta a felesége és ez bosszúállásra sarkallja.
2024-03-22 12:58:01, Hírek, Aktuális3 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Egy őrbottyáni földtulajdonos több mint kétmilliárd forintos kártalanítást követel, miután tervei szerint term...
Bővebben >>