Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Gedeon napja van.
Botrány, hogy hetek óta raktárakban állnak a védőeszközök – közölte a szocialista politikus
2020-04-20 09:46:57
Botrány, hogy hetek óta raktárakban állnak a védőeszközök – közölte a szocialista politikus

Botrány, hogy hetek óta raktárakban állnak a védőeszközök – közölte a szocialista politikus

A szocialista politikus emlékeztetett, hogy másfél hónapig lehetetlen volt megfelelő védőfelszereléshez, fertőtlenítőszerhez jutni Magyarországon, a kabinet pedig azért nem végeztet még mindig tömeges teszteléseket, hogy ne derüljön ki, valójában mennyien fertőzöttek a koronavírussal. 

 

„Mindenki arról beszél, hogy pont a kórházak terjesztik a vírust”, a fertőzés sok esetben a kórházakból, egészségügyi és szociális intézményekből terjed el – fogalmazott Bangóné Borbély Ildikó, aláhúzva: „ez az Orbán-kormány felelőssége”. A politikus szerint a védőfelszerelések ezerszámra állnak a raktárakban hetek óta és azok nem jutnak el az egészségügyi és szociális ágazatban dolgozókhoz.

 

Az MSZP képviselője kitért arra is: szakemberek szerint Magyarországon a koronavírus-járványnál többen halhatnak meg az alapvető egészségügyi ellátás hiánya miatt azt követően, hogy a kabinet elrendelte a kórházi ágyak 60 százalékának felszabadítását. Bangóné Borbély Ildikó felszólította Orbán Viktor miniszterelnököt és Kásler Miklós emberi erőforrások miniszterét, hogy hétfőn az Országgyűlésben válaszolja meg a járvánnyal kapcsolatban feltett kérdéseiket.

További híreink
Kovács államtitkár Magyar Péterről: ezt következmények nélkül nem lehet hosszú távon művelni
Szerinte Magyart elhagyta a felesége és ez bosszúállásra sarkallja.
2024-03-22 12:58:01, Hírek, Aktuális3 Bővebben
A Momentum szerint Sulyok Tamás méltatlanná vált a köztársasági elnöki pozícióra
Bedő Dávid, a Momentum frakcióvezetője szerint két hét alatt vált méltatlanná Sulyok Tamás a köztársasági elnöki pozícióra, ugyanis hazudott a családjával kapcsolatban.
2024-03-22 12:57:58, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Tegyük tisztába a fogalmakat!
Ma már a legtöbb cégnek szüksége van weboldalra vagy az internetes kereskedéshez webáruházra, és ennek kapcsán kerülnek előtérbe a domain és a tárhely fogalmak, amelyekrő...
2024-03-14 17:32:38, Hírek, Aktuális3 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A Pécsi Egyetemi Borbirtok és a Pécsi Nemzeti Színház együttműködése új szintre lép.
Bővebben >>