Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma József napja van.
Bruce Willis segítségét kéri két LMP-s politikus
2020-06-16 20:07:10
Bruce Willis segítségét kéri két LMP-s politikus

Bruce Willis segítségét kéri két LMP-s politikus

Két LMP-s politikus – Ungár Péter országgyűlési képviselő és Kendernay János társelnök – levelet küldtek Bruce Willisnek, a Hell Energy Csoport globális és hazai reklámarcának. Azért írtak neki, hogy a segítségét kérjék, hogy ellenezze a Hell cégcsoport tatai luxusszállodájának tervét. Arra hívták fel a figyelmét, hogy a beruházás súlyos ökológiai pusztításokhoz vezethet.

 

A világsztárnak többek között arra hívták fel a figyelmét, hogy a beruházás súlyos ökológiai pusztításokhoz vezethet a környéken civilek és szakértők egybehangzó állítása szerint is. Ezért arra kérik a színészt, hogy a környezetvédelem ügye mellett elkötelezett hírességként szólaljon fel a tervezett beruházás ellen és álljon ki a tatai Öreg-tó természeti értékeiért.

 

Levelüket azzal zárták, hogy természetes környezetünk védelme bizonyosan sokkal fontosabb, mint néhány luxusapartman egy védett tó partján – áll a közleményükben.

 

A tervezett beruházás ellen már többen is szót emeltek. Többek között a műemlékvédelem nemzetközi szakmai civil szervezetének magyar biztossága és a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület is. A helyi civilek, ellenzéki pártok aláírásgyűjtéssel és népszavazási kezdeményezéssel is megpróbálták megakadályozni az építkezést. A város polgármestere azonban úgy határozott, hogy kiemelt fejlesztési helyszínként kezeli a tópart érintett részét – írja az Index.

További híreink
Dobrev Klára szerint nem Magyar Péter kell Magyarországnak
Varga Judit lemondott igazságügyi miniszter volt férje még a Demokratikus Koalíció vezetését is megrengette, miután többtízezres tömeget tudott összehívni március 15-én B...
2024-03-17 11:52:01, Hírek, Aktuális2 Bővebben
Tarlós a honvédelmi miniszter feleségét szeretné főpolgármesternek
A volt főpolgármester szerint Vitézy Dávid semmihez sem ért a közlekedésen kívül, Szentkirályi Alexandra – akit valamikor ő talált ki – viszont ismeri az önkormányzati ...
2024-03-17 11:51:59, Hírek, Aktuális2 Bővebben
Míg Orbánnak alig van pénze, az apja uradalma egyre csak hízik
Az Orbán család már hosszú évek óta építgeti, szépítgeti a hatvanpusztai luxusmajorságot, József nádor egykori birtokát.
2024-03-17 11:51:57, Hírek, Aktuális2 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Hetek óta téma a sajtóban, hogy kivel és pontosan miről tárgyalt Magyar Péter, Varga Judit volt férje a Karmel...
Bővebben >>