Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma György napja van.
Brutális gyilkosság Felsőregmecen
2013-10-29 14:31:26
Brutális gyilkosság Felsőregmecen

Brutális gyilkosság Felsőregmecen

2013. október 28-án, a délutáni órákban egy 69 éves asszonyt az otthonában olyan súlyosan bántalmaztak, hogy a helyszínen belehalt sérüléseibe. Az elkövető ezt követően a sértett ékszereivel és egyéb értékeivel elmenekült.

 

Egy szerelő találta meg a holttestet, miután nem tudott bejutni az asszonyhoz a korábban megbeszélt munka miatt. Ő hívta a 112-es segélyhívót és értesítette a rendőrséget. A kiérkező mentők az idős nő nyári konyhájában találták meg az akkor már elhunyt asszonyt. Fején külsérelmi nyomok voltak.

 

A bűneset felderítése után kiterjedt nyomozás kezdődött. A bűncselekmény elkövetésével egy 34 éves helybéli férfit gyanúsítanak, aki korábban alkalmi munkát végzett az asszonynál.

 

A gyanú beigazolódott. Másnap délelőtt, mindössze fél nap alatt elfogták az elkövetőt - K. Róbertet - a nyíregyházi vasútállomáson. Az elfogott férfi beismerte tettét. Az áldozattól eltulajdonított készpénzt megtalálták nála - közölte Mecser Tamás, a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Rendőr-főkapitányság rendőrfőkapitány-helyettese miskolci sajtótájékoztatóján.

 

Ellene nyereségvágyból elkövetett emberölés megalapozott gyanúja miatt indult eljárás, illetve kezdeményezték előzetes letartóztatását.

 

VID

Utoljára frissítve: 2013-10-29 14:31:24

További híreink
A kábítószer kereskedők a rács mögé kerültek
Jogerős ítélet született a kábítószer-kereskedők ügyében.
2024-02-13 21:14:44, Hírek, Rendőrségi hírek Bővebben
Nem éri meg fiktív számlákkal adót csalni
Sikeresen számolt fel egy fiktív számlák kibocsátására szakosodott bűnszervezetet a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Dél-dunántúli Bűnügyi Igazgatósága.
2024-02-09 21:04:59, Hírek, Rendőrségi hírek Bővebben
Letartóztatták a komlói rablópárost
A Pécsi Járásbíróság elrendelte egy fiatalkorú fiú és egy fiatal férfi letartóztatását egy hónapra a Komlón kétrendbeli felfegyverkezve elkövetett rablás bűntette miatt.
2024-01-29 21:07:26, Hírek, Rendőrségi hírek Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Baloldali, szociáldemokrata, zöld választ adna a DK, az MSZP és a Párbeszéd a jelenlegi belpolitikai krízisre....
Bővebben >>