Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Eleonóra napja van.
Brutális gyilkosság Felsőregmecen
2013-10-29 14:31:26
Brutális gyilkosság Felsőregmecen

Brutális gyilkosság Felsőregmecen

2013. október 28-án, a délutáni órákban egy 69 éves asszonyt az otthonában olyan súlyosan bántalmaztak, hogy a helyszínen belehalt sérüléseibe. Az elkövető ezt követően a sértett ékszereivel és egyéb értékeivel elmenekült.

 

Egy szerelő találta meg a holttestet, miután nem tudott bejutni az asszonyhoz a korábban megbeszélt munka miatt. Ő hívta a 112-es segélyhívót és értesítette a rendőrséget. A kiérkező mentők az idős nő nyári konyhájában találták meg az akkor már elhunyt asszonyt. Fején külsérelmi nyomok voltak.

 

A bűneset felderítése után kiterjedt nyomozás kezdődött. A bűncselekmény elkövetésével egy 34 éves helybéli férfit gyanúsítanak, aki korábban alkalmi munkát végzett az asszonynál.

 

A gyanú beigazolódott. Másnap délelőtt, mindössze fél nap alatt elfogták az elkövetőt - K. Róbertet - a nyíregyházi vasútállomáson. Az elfogott férfi beismerte tettét. Az áldozattól eltulajdonított készpénzt megtalálták nála - közölte Mecser Tamás, a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Rendőr-főkapitányság rendőrfőkapitány-helyettese miskolci sajtótájékoztatóján.

 

Ellene nyereségvágyból elkövetett emberölés megalapozott gyanúja miatt indult eljárás, illetve kezdeményezték előzetes letartóztatását.

 

VID

Utoljára frissítve: 2013-10-29 14:31:24

További híreink
Letartóztattak egy monori férfit, aki megalázta volt párját
A férfi nem tudta feldolgozni, hogy volt élettársa szakított vele. Ezért csapdába csalta és nemcsak megverte, hanem szándékosan meg is alázta.
2020-02-20 16:15:13, Hírek, Rendőrségi hírek Bővebben
Húsz évre is rács mögé kerülhetnek a műtrágyás áfa-csalók
Külföldről beszerzett műtrágyával ügyeskedett az a bűnbanda, amelynek tizenhat tagjával szemben vádemelést javasol a Nemzeti Adó- és Vámhivatal.
2020-02-19 15:19:13, Hírek, Rendőrségi hírek Bővebben
Életfogytiglan a pécsi idős asszony gyilkosának
Életfogytig tartó szabadságvesztésre ítélték a pécsi idős asszony gyilkosát.
2020-02-13 16:45:06, Hírek, Rendőrségi hírek Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Gulyás Gergely, Böröcz László, Bajkai istván és Nacsa Lőrinc beadták az önkormányzati törvény módosításáról sz...
Bővebben >>