Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Gedeon napja van.
Brutális szakmai hiba történt a meggyilkolt soroksári anya ügyében
2017-07-25 14:00:39
Brutális szakmai hiba történt a meggyilkolt soroksári anya ügyében

Brutális szakmai hiba történt a meggyilkolt soroksári anya ügyében

Valószínűleg az orvosszakértői vizsgálat előkészületei közben került egy, az ügyben vétlen ózdi férfi DNS-e a négy éve meggyilkolt soroksári családanya, K. Krisztina holttestére, ezért a hiba miatt két éven át két gyilkost keresett a rendőrség – írja a Zoom.hu. 
 
Azóta kiderült, a holttesten talált két idegen férfi DNS gazdája közül az egyik vétlen, mert amikor 2013. szeptember 25-én este Soroksár-Szigetdűlőn a 36 éves K. Krisztinát meggyilkolták, már ez a férfi is halott volt. A rendőrség a hiba miatt több mint két évig rossz nyomon járt.
 
K. Krisztinát szokásos 7,2 kilométeres futása közben érte a támadás, a rendőrség pedig egy évvel a bűntény után azt közölte, hogy minden bizonnyal ketten követték el a gyilkosságot: brutális kegyetlenséggel összeverték a nőt, lemeztelenítették áldozatukat, majd megerőszakolták és meggyilkolták. A 36 éves családanya holttestét egy viszonylag elhagyatott területen találták meg a helyi vízművek közelében.
További híreink
A kábítószer kereskedők a rács mögé kerültek
Jogerős ítélet született a kábítószer-kereskedők ügyében.
2024-02-13 21:14:44, Hírek, Rendőrségi hírek Bővebben
Nem éri meg fiktív számlákkal adót csalni
Sikeresen számolt fel egy fiktív számlák kibocsátására szakosodott bűnszervezetet a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Dél-dunántúli Bűnügyi Igazgatósága.
2024-02-09 21:04:59, Hírek, Rendőrségi hírek Bővebben
Letartóztatták a komlói rablópárost
A Pécsi Járásbíróság elrendelte egy fiatalkorú fiú és egy fiatal férfi letartóztatását egy hónapra a Komlón kétrendbeli felfegyverkezve elkövetett rablás bűntette miatt.
2024-01-29 21:07:26, Hírek, Rendőrségi hírek Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Ünnepi nyitva tartás, menetrendek, parkolás Pécsett és országszerte
Bővebben >>