Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Márk napja van.
Budapest egyik legbotrányosabb éve volt 2017
2018-01-07 15:00:34
Budapest egyik legbotrányosabb éve volt 2017

Budapest egyik legbotrányosabb éve volt 2017

Szabadai Viktor, a Magyar Liberális Párt budapesti választmányának elnöke pénteki sajtótájékoztatóján azt mondta: túl azon, hogy a múlt évben folyamatosan csökkent a főváros vagyona, a városvezetés döntési lehetősége a beruházások megvalósítására, a fővárosi cégek "botrányt botrányra halmoztak", és ezeknek nem lett kézzelfogható következménye.

 

Az ellenzéki politikus kifejtette, a Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt. esetében egyre inkább kiderült, valós alapjai vannak azoknak a feltételezéseknek, hogy komoly visszaélések, szabálytalanságok vannak a társaságnál.

 

 

A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) legnagyobb botránya a nyáron tört ki az elektronikus jegyvásárlással. A használhatatlan, gyenge rendszer néhány nap alatt össze omlott - mondta Szabadai Viktor, hozzátéve, kiderült, hogy szabálytalanul, rossz koncepció alapján a főváros számára nem hasznos szerződést kötöttek.

 

Kitért arra is, hogy a közbeszerzési kft., amelyet azért hoztak létre, hogy megkönnyítse és olcsóbbá tegye Budapest közbeszerzéseit, csak a költségeket termelte, valódi eredményeket nem hozott. Nem véletlen, hogy lépéseket tettek a cég felszámolására - jegyezte meg Szabadai Viktor.

 

Kijelentette: azt remélik, hogy 2018-ban Tarlós István főpolgármester garanciákat ad arra, hogy felelős gazdálkodást folytat a városvezetés és a főváros cégei is, továbbá a szabálytalanságok felelőseit felkutatja, és felelősségre is vonják majd őket.

További híreink
Neked milyen álmaid irodája?
Rengeteg olyan munkakör van, amelyet különböző méretű irodahelyiségekben kell végezni. Rutintalan irodista azt hihetné, hogy teljesen mindegy minden, a lényeg, hogy leg...
2024-04-17 10:50:40, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Magyar Péter, a hiányzó hős
Bármilyen előzmény nélkül, mint derült égből a villámcsapás, én is úgy találkoztam először Magyar Péter nevével - Bruck András FB-jegyzete.
2024-04-13 08:33:55, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Kovács államtitkár Magyar Péterről: ezt következmények nélkül nem lehet hosszú távon művelni
Szerinte Magyart elhagyta a felesége és ez bosszúállásra sarkallja.
2024-03-22 12:58:01, Hírek, Aktuális3 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A technológia folyamatosan fejlődik, pláne a digitális és pénzügyi világban. Ezzel valószínűleg nem mondtunk ú...
Bővebben >>