Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma József napja van.
Budapest felszabadult – Karácsony Gergelynek hívják az új főpolgármestert
2019-10-14 08:47:32
Budapest felszabadult – Karácsony Gergelynek hívják az új főpolgármestert

Budapest felszabadult – Karácsony Gergelynek hívják az új főpolgármestert

Az új főpolgármester tegnap esti nyilatkozata alapján megígérte, hogy első dolga lesz találkozót kérni Orbán Viktortól. Amint megkapja a megbízatását levélben fordul a miniszterelnökhöz, mert szándéka szerint új alapokra kell helyezni a kormány és Budapest kapcsolatát, mert a főváros nem lehet másodrendű szereplő.

 

Leszögezte, hogy a politikai álláspontja nem változott, de kutya kötelessége a mindenkori kormánnyal kialakítani az együttműködés lehetőségét.

 

Budapest a Fidesz számára egyértelműen elesett: ellenzéki győzelem született az I. a II. a III. a VI., a VI., a VII., a VIII., a IX., XI. a XIII., a XIV., a XV., a XVIII., a XIX. Kerület. Ezzel erős fölénnyel ellenzéki többség alá került a főváros vezetése.

 

Hasonlóan jelentős győzelmet hozott a vidéki nagyvárosokban is az ellenzéki összefogás: győzött Szeged, Salgótarján, Pécs, Miskolc, Érd, Hódmezővásárhely, Dunaújváros, Nagykanizsa, Eger, Dunaújváros, Szentendre.

További híreink
Dobrev Klára szerint nem Magyar Péter kell Magyarországnak
Varga Judit lemondott igazságügyi miniszter volt férje még a Demokratikus Koalíció vezetését is megrengette, miután többtízezres tömeget tudott összehívni március 15-én B...
2024-03-17 11:52:01, Hírek, Aktuális2 Bővebben
Tarlós a honvédelmi miniszter feleségét szeretné főpolgármesternek
A volt főpolgármester szerint Vitézy Dávid semmihez sem ért a közlekedésen kívül, Szentkirályi Alexandra – akit valamikor ő talált ki – viszont ismeri az önkormányzati ...
2024-03-17 11:51:59, Hírek, Aktuális2 Bővebben
Míg Orbánnak alig van pénze, az apja uradalma egyre csak hízik
Az Orbán család már hosszú évek óta építgeti, szépítgeti a hatvanpusztai luxusmajorságot, József nádor egykori birtokát.
2024-03-17 11:51:57, Hírek, Aktuális2 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Korrupció miatt gyanúsítottként hallgatta ki a nyomozó főügyészség Baja Ferenc volt szocialista minisztert.
Bővebben >>