Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Tibor napja van.
Bukni fog a rendszer, közölte Márki-Zay – feljelentették
2024-02-19 16:16:36
Bukni fog a rendszer, közölte Márki-Zay – feljelentették

Bukni fog a rendszer, közölte Márki-Zay – feljelentették

 „Megérkeztünk a kegyelmi botrányokhoz. Igen, látjuk azt, hogy pedofil, korrupt, terrorista, embercsempész bűnözőknek kegyelmeznek meg titokban. Mind a mai napig nem tudjuk, hogy ki az a negyven bűnöző, akit rászabadítottak a magyar társadalomra, hogy ezek közül hány pedofil bűnöző lehet, még a pedofiltámogató, azt eltitkoló, eltussoló, családjához köthető bűnözők mellett. De azt is látjuk ennek a botránynak a nyomán, hogy recseg-ropog ez a rendszer, hogy ennek a rendszernek vége lesz, úgyhogy ha eddig valaki apátiába süllyedt, mint ahogy sokan közülünk is 2022. április 3. után, most látom a reményt a szemekben, látom azt, hogy érzik az emberek, hogy ennek a rendszernek is vége lesz, úgyhogy higgyék el nekem, ők félnek attól, hogy lógni fognak, mi biztosak vagyunk benne, hogy bukni fognak. Bukni fog a rendszer” – többek között erről beszélt Márki-Zay Péter a Mindenki Magyarországa Néppárt hétvégi tisztújító kongresszusán.

 

Tényi István, az ország már-már hivatásos feljelentője már meg is tette a feljelentését közösség elleni uszítás bűntett gyanújával – írja a Magyar Nemzet nyomán a Telex.

További híreink
Magyar Péter, a hiányzó hős
Bármilyen előzmény nélkül, mint derült égből a villámcsapás, én is úgy találkoztam először Magyar Péter nevével - Bruck András FB-jegyzete.
2024-04-13 08:33:55, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Kovács államtitkár Magyar Péterről: ezt következmények nélkül nem lehet hosszú távon művelni
Szerinte Magyart elhagyta a felesége és ez bosszúállásra sarkallja.
2024-03-22 12:58:01, Hírek, Aktuális3 Bővebben
A Momentum szerint Sulyok Tamás méltatlanná vált a köztársasági elnöki pozícióra
Bedő Dávid, a Momentum frakcióvezetője szerint két hét alatt vált méltatlanná Sulyok Tamás a köztársasági elnöki pozícióra, ugyanis hazudott a családjával kapcsolatban.
2024-03-22 12:57:58, Hírek, Aktuális3 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Karsai Dániel akként döntött, hogy 2024. március 31. napjával befejezi az ügyvédi tevékenységét és egyúttal ki...
Bővebben >>