Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Márk napja van.
Bukta az MSZP a népszavazást
2016-07-28 20:31:43
Bukta az MSZP a népszavazást

Bukta az MSZP a népszavazást

Az MSZP mindent megtesz azért, hogy a Fidesz irányítása alatt álló Nemzeti Választási Iroda ne csalhassa el csaknem negyedmillió ember akaratát, és megtartható legyen a földrablások ellen kezdeményezett Fidesz-ellenes népszavazás!

 

A Fidesz és Orbán Viktor rettegnek minden olyan népszavazástól, amit nem tudnak manipulálni. Ezért utasították az NVI-t, hogy minősítsenek érvénytelenné annyi szavazatot, amennyit csak kell.

 

Ez az NVI akkor sem látott semmilyen jogsértést, amikor kopasz verőemberek akadályozták az MSZP-s Nyakó Istvánt, hogy leadhassa népszavazási kezdeményezését a vasárnapi boltzár ellen.

 

Ez az NVI napokig megtagadta, hogy kiadja azt a belső dokumentumot, amely utasításokat tartalmazott arról, hogy mi alapján tekintik az aláírásokat érvényesnek illetve érvénytelennek – majd egy egészen más iratot tettek közzé.

 

Ez az NVI arányaiban annyi aláírást minősített "érvénytelennek", amennyit korábban soha egyetlen népszavazási kezdeményezés esetében sem.

 

S mindeközben ennek az NVI-nek az elnöke, Pálffy Ilona a Fidesz kvóta-népszavazása mellett kampányol.

 

Teljesen nyilvánvaló, hogy az NVI a Fidesz utasítására próbálja érvénytelenné nyilvánítani a földrablások miatt indított Fidesz-ellenes népszavazást támogató aláírások tízezreit. Ám sem az NVI pártkatonái, sem a Fidesz nem hazudhatja semmisnek csaknem negyedmillió ember akaratát!

 

(mti)

 

További híreink
Nehogy tragikus hős legyen
Míg a kérdésén gondolkodtam, „Hogy bírod lelkileg ezt a sok valóságot a fejedben?”, ő már válaszolt is: „Ha engem kérdezel, én fáradt vagyok a félelemtől” – Bruck András ...
2024-04-21 10:22:54, Hírek, Aktuális2 Bővebben
Állami revizorok ellenőrzik titokban a betegeket a kórházakban
Az orvosok és az egészségügyi szakdolgozók munkáját és kórházi jelenlétét mostantól váratlanul ellenőrizhetik, a hét akármelyik napján, minden napszakban. Az Országos Kór...
2024-04-21 10:22:52, Hírek, Aktuális2 Bővebben
Havas Henrik építené Gattyán György médiabirodalmát
A politikusok korrupciós ügyeit és a gazdasági szereplők visszaéléseit szeretné felgöngyölíteni oknyomozó csapatával Havas Henrik. A legendás televíziós szakember a napok...
2024-04-18 17:49:41, Hírek, Aktuális2 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Ünnepi nyitva tartás, menetrendek, parkolás Pécsett és országszerte
Bővebben >>