Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Emma napja van.
Bulvárlapnak adta fel magát a népszínház utcai késelő
2016-11-16 13:00:51
Bulvárlapnak adta fel magát a népszínház utcai késelő

Bulvárlapnak adta fel magát a népszínház utcai késelő

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. kerületi Rendőrkapitánysága eljárást indított súlyos testi sértés bűntett elkövetésének gyanúja miatt L. Bence és B. István 16 éves budapesti lakosok ellen.

 

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a két fiatalkorú fiú 2016. november 12-én 23 óra körül a Budapest VIII., Népszínház utcai villamosmegállóban szóváltásba keveredett egy társasággal. A vita tettlegességig fajult, amely során a két 16 éves elkövető a társaság három tagját súlyosan bántalmazta. Az egyik fiú állkapcsát eltörték, míg egy másik fiút és egy lányt késsel több alkalommal megszúrtak.

 

A bevezetett nyomozati cselekmények eredményeként a rendőrök beazonosították a két, bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható fiút, majd L. Bencét 2016. november 13-án, az esti órákban Budapesten elfogták.

 

Azóta egy bulvárlap riportere előtt feladta magát a VIII. kerületi rendőrkapitányságon a 16 éves B. István.

 

Azt nem árulta el, hol bujkált, és azt sem, hogy segítette-e ebben valaki, de a bulvárlap úgy tudja, hogy a Magyarországi Nemzeti-Etnikai Kisebbségek Érdekvédelmi Egyesületnél tanácsolták neki, adja fel magát. Száva Vince elnök - aki a hírhedt maffiózócsalád tagjaként a Hit Gyülekezetébe térve az elmúlt tíz évben börtön-showmanként és konfliktuskezelőként is feltűnt - közben még jogi segítséget is ígért.

 

(kép: lokal.hu)

További híreink
A kábítószer kereskedők a rács mögé kerültek
Jogerős ítélet született a kábítószer-kereskedők ügyében.
2024-02-13 21:14:44, Hírek, Rendőrségi hírek Bővebben
Nem éri meg fiktív számlákkal adót csalni
Sikeresen számolt fel egy fiktív számlák kibocsátására szakosodott bűnszervezetet a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Dél-dunántúli Bűnügyi Igazgatósága.
2024-02-09 21:04:59, Hírek, Rendőrségi hírek Bővebben
Letartóztatták a komlói rablópárost
A Pécsi Járásbíróság elrendelte egy fiatalkorú fiú és egy fiatal férfi letartóztatását egy hónapra a Komlón kétrendbeli felfegyverkezve elkövetett rablás bűntette miatt.
2024-01-29 21:07:26, Hírek, Rendőrségi hírek Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Mindannyiunk leghőbb vágya a fiatalos, vonzó megjelenés, és ebbe beletartozik az élénk tekintet, a jól ápolt, ...
Bővebben >>