Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Konrád, Tivadar napja van.
Bye-bye London – Habony helybe viszi a túrórudit
2019-04-12 13:55:28
Bye-bye London – Habony helybe viszi a túrórudit

Bye-bye London – Habony helybe viszi a túrórudit

A legfrissebb hírek szerint az Európától éppen elszakadni képtelen, de nagyon furcsa járású emberekkel teli Londonig menekül migránskodni egyet – vagy kettőt, ugyanis tulajdonos lett a londoni V4 Agency-ben Habony Árpád cége és a fideszes médiaalapítvány New Wave Médiája, az Origo kiadója is.

 

S ennek köszönhetően V4 News Agency (V4NA) néven új, angol és magyar nyelvű tartalmakat kibocsátó hírügynökség indult az Egyesült Királyságban. A V4 Hírügynökség  láthatóan anyagilag is jól van eresztve, hiszen 50 fős gárdával indult, és központja Londonban található.

 

A valaszonline.hu információi szerint a V4NA kiadójának tulajdonosai 57–40–3 arányban a New Wave Media Group Kft., a Habony Árpád-féle Danube Business Consulting és Magyarország rendkívüli és meghatalmazott londoni nagykövete, Szalay-Bobrovniczky Kristóf.

 

A hét eleje óta aktív felület anyagait már teríti az Origo, első szenzációi közül való például az „Itt a kapcsolat az Európai Néppárt és Soros között” című oknyomozónak szánt hányadék.

 

De azonnal rendet raktak a migránsügyben is, immár nemzetközileg: A V4NA másik hétfői vezető híre az volt, hogy „a migráns megölte feleségét, miután az áttért a kereszténységre”. Matteo Salvini olasz belügyminisztertől azt idézték headline-ban kiemelve, hogy „a polgároknak kell ellenőrizniük Európát”. Volt olyan címoldali anyaga is a V4NA-nak, miszerint „a bevándorlás kultúrák és civilizációk harca”. A V4NA – önismertetője szerint – „konzervatív, jobboldali szemszögből” foglalkozik az európai történésekkel.

 

Fordítsuk feje tetejéről a talpára Habonyt és ezt a kis anti testamentumot.

 

Honnan is van anyagi háttere a V4-ek országaiban plusz Londonban, Brüsszelben, Párizsban, Belgrádban, Berlinben kihelyezett stábot fenntartani, ha nem egy előre már pontosan kidolgozott forgatókönyv közpénz-millióinak köszönhetően, mely forgatókönyv szerint helyben kezdjék meg illetve folytassák az egyelőre csak országhatáron belüli okádékpropagandát...?

 

Félő, hogy mindez egyáltalán nem Habony hátrébblépését jelzi, hanem sokkal inkább előretolását egy hidegvérűen cinikus, előre eltervezett reciprok országimázs-propagandával, ha már a túrórudival nem sikerült megállítani és hazacsábítani a folyamatosan távozó hazai migránshordákat, hátha ott helyben sikerül elrettenteni őket a Brexit előre beharangozandó rémképével és annak következményeivel.

 

Van egy rossz hírünk – akik már ott vannak, azoknak a KGB-s direktmarketing sem fordítja már kelet felé a komfortérzetüket.

További híreink
Neked milyen álmaid irodája?
Rengeteg olyan munkakör van, amelyet különböző méretű irodahelyiségekben kell végezni. Rutintalan irodista azt hihetné, hogy teljesen mindegy minden, a lényeg, hogy leg...
2024-04-17 10:50:40, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Magyar Péter, a hiányzó hős
Bármilyen előzmény nélkül, mint derült égből a villámcsapás, én is úgy találkoztam először Magyar Péter nevével - Bruck András FB-jegyzete.
2024-04-13 08:33:55, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Kovács államtitkár Magyar Péterről: ezt következmények nélkül nem lehet hosszú távon művelni
Szerinte Magyart elhagyta a felesége és ez bosszúállásra sarkallja.
2024-03-22 12:58:01, Hírek, Aktuális3 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Van, amikor egészen banális dolgok miatt nincs esélyünk a munkavállalásra abban a pozícióban, amire áhítozun...
Bővebben >>