Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Konrád, Tivadar napja van.
Céginfó – új szolgáltatás a Billingo felületén
2021-07-13 18:12:13
Céginfó – új szolgáltatás a Billingo felületén

Céginfó – új szolgáltatás a Billingo felületén

A céginfónak köszönhetően egyszerűen hozzá lehet férni a vállalkozásokhoz kapcsolódó naprakész információkhoz, különféle adatokhoz. Ez vonatkozik a hazai vállalkozások, az egyéni vállalkozók és a civil szervezetek adataira egyaránt.

 

Milyen információk szerezhetőek a partnerekről? 

 

Például különféle cégadatok, bevételhez kapcsolódó adatok, pénzügyi beszámolók és mérlegek, illetve a cég tevékenységi körével kapcsolatos infók. Annak köszönhetően, hogy az említett információk könnyebben hozzáférhetőek, növekszik a vállalat hatékonysága.

 

A Billingo Céginfónak segítségével nem kell többet órákat tölteni az adatok kiderítésével. Naprakész információk kaphatóak a szolgáltatásnak köszönhetően, melyek egyszerűen menthetőek és nyomtathatóak. A naprakész adatok pedig hozzájárulnak ahhoz, hogy minden helyzetben tudatos döntésekre kerüljön sor a vállalkozásban.

 

Hogyan segíti a Billingo Céginfó a munkát?

 

Mivel egyszerűen felmérhető a partner háttere, könnyebben adható személyre szabott ajánlat. Továbbá a Billingo Céginfónak köszönhetően könnyen megítélhető a hazai vállalkozások működése.

 

Egyszerűen felmérhetőek a kockázatok a szerződéskötés előtt

 

A Céginfó további előnye, hogy a segítségével előre fel lehet mérni az új szerződéssel kapcsolatos esetleges kockázatokat, és így akár meg is lehet előzni azokat. A fontos információk beszerzéséhez többé nincs szükség telefonálásra és várakozásra. Ráadásul már az ingyenes verzióval is megjeleníthető az adatok egy része, például a cégnév, a rövidített név, a székhely, az adószám, a cégjegyzékszám, az alapítás éve, a főtevékenység, a jegyzett tőke, a nettó árbevétel, a tulajdonosok és a vezetők száma, valamint az elérhető pénzügyi beszámolók dátuma.

 

Billingo előfizetőként még ennél is részletesebb infók kaphatóak. Például részletesebb tulajdonosi és céges információk, bankszámlaszámok, pénzügyi adatok, sőt, letölthetőek a mérlegadatok kiegészítő mellékletei. Ezeket az információkat a Standard, Pro és Enterprise csomagok tartalmazzák. Ráadásul a Partnerfigyelő funkció bekapcsolásával arról is egyszerűen tudomást lehet szerezni, hogy történt-e pozitív vagy negatív változás a céges adatokban.

 

(x)

További híreink
Különleges koponyasebészeti eljárás csak Pécsen
Rendkívül bonyolult, oldalsó-koponyaalapi műtéteket végeznek a Pécsi Tudományegyetem Klinikai Központ fül-orr-gégészei és idegsebészei.
2024-04-19 09:15:07, Hírek, Színes Bővebben
Lehetséges általános közérzet-javulás egy táplálékkiegészítőtől?
A tudományos hírek időről időre felkapnak egy-egy hatóanyagot vagy terméket, számos pozitívummal kecsegtetve bennünket, amennyiben rendszeres fogyasztóivá válunk. Ám soks...
2024-04-19 08:47:57, Hírek, Színes Bővebben
Halas tanösvény a pécsi Malomvölgyi parkerdőben
Halas tanösvénnyel gazdagodott Pécs egyik kedvelt kiránduló helye a Malomvölgyi parkerdő.
2024-04-18 21:05:31, Hírek, Színes Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A Magyar Fotóművészek Szövetsége szervezésében egy generációkat összefogó csoportos kiállítás látható Pécsen....
Bővebben >>