Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Gedeon napja van.
„Comingout”, Gyuri – házibulit szerveznek az egyre sűrűbben melegrendezvényeket látogató Budaházy háza elé
2019-10-01 13:01:51
„Comingout”, Gyuri – házibulit szerveznek az egyre sűrűbben melegrendezvényeket látogató Budaházy háza elé

„Comingout”, Gyuri – házibulit szerveznek az egyre sűrűbben melegrendezvényeket látogató Budaházy háza elé

Legutóbb csütörtökön támadták be a nyolcadik kerületi Auróra közösségi ház rendezvényét, mikor is a szervezők megfogalmazása szerint  „Budaházy és náci csapata ezúttal több, mint 10 fővel érkezett, és egy szempillantás alatt megszállták a házat.”

 

A rendőrség 20 perccel a hívásunk után érkezett, többszöri jogsértés után sem szólították fel a rendzavaró csapatot, hogy távozzanak, és „önmaguknak ellentmondva indokolták az intézkedés hiányát./.../ A rendőrség függetlenségét is megkérdőjelezi, hogy az önkormányzat által támadott hely esetében nem teszik meg a megfelelő lépéseket a homofób uszítás ellen. ”

 

A szélsőséges provokáció élvezeti szintjét fokozta a betolakodók részéről/számára, hogy zenét bömböltetve álállták a bejáratokat, a program kapcsán jelenlévők s a szervezők mozgását korlátozták s némileg infantilis módon egy döglött patkányt is a mellékhelyiségbe dobtak.

 

 

A terrorcselekménnyel és más bűncselekményekkel vádolt Budaházy Györgyöt, akit a Fővárosi Törvényszék 2016 nyarán első fokon tizenhárom év fegyházra ítélt terrorcselekmény, testi sértés, kényszerítés miatt, de az ítéletet később hatályon kívül helyezték, most a melegközösség próbálja felszabadítani a nyomasztó látenciája alól.

 

Elvégre oly intenzíven keresi, de egyelőre nem találja az egyenes utat a nevezett réteghez, hogy az nem lehet véletlen s ezen próbálnak segíteni.

 

„Az ember szíve szinte megesik szegény Budaházyn, egymaga több LMBTQ rendezvényt látogatott meg a közelmúltban, mint az átlag melegek többsége egész évben összesen. Sokszínű és befogadó közösség vagyunk, ezért egy kedves gesztussal igazán meglephetnénk őt azért a kitüntetett figyelemért, amivel rendre rávilágít a LMBTQ közösség hazai helyzetére.

 

A folyamatos tüntetésben és fesztiválban megfáradt Budaházy megérdemel annyit, hogy a háza elé szervezzünk egy meglepetés-utcabált a szivárvány színeivel. Olyan sok energiája fekszik abban, hogy rendre felkeresse a város különböző pontjain zajló LMBTQ rendezvényeket, ezért hát nyújtsuk felé baráti jobbunkat, kíméljük meg őt attól, hogy miattunk át kelljen bumliznia a fél városon, és vigyük házhoz a szivárványt mi magunk!” – ajánl segítséget együttérzően a humenonline.hu. Mindez kiváló alkalom lenne a „népek közti barátság” megerősítésére az internacionálé és a mentális maligánfok emelésére.

 

S ha szerencséje van, tán még egy szittyakürtöt is megfújatnak vele.

 

(forrás: szabadhir.hu)

További híreink
Közös EP- és fővárosi listát állít az MSZP, DK és Párbeszéd
Baloldali, szociáldemokrata, zöld választ adna a DK, az MSZP és a Párbeszéd a jelenlegi belpolitikai krízisre. Közös európai parlamenti- és fővárosi listát állít a három ...
2024-03-28 21:01:27, Hírek, Aktuális2 Bővebben
A dezertőr, mint politikai playboy – kommentálta Magyar Péter felbukkanását a PHSZ
Magyar Péter bejelentése csalódás. Remény helyett további reménytelenséget, válaszok helyett további kérdéseket vett fel - állítja az immár politikai párttá szerveződött ...
2024-03-26 18:23:19, Hírek, Aktuális2 Bővebben
Dobrev Klára szerint nem Magyar Péter kell Magyarországnak
Varga Judit lemondott igazságügyi miniszter volt férje még a Demokratikus Koalíció vezetését is megrengette, miután többtízezres tömeget tudott összehívni március 15-én B...
2024-03-17 11:52:01, Hírek, Aktuális2 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Száz alkotó mutatkozik be az Országos Kerámiaművészeti Triennálén Pécsen.
Bővebben >>