Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Márk napja van.
Családi nap a Kincsem Lovardában – nyeregbe fel!
2014-04-10 11:52:13
Családi nap a Kincsem Lovardában – nyeregbe fel!

Családi nap a Kincsem Lovardában – nyeregbe fel!

A szeptemberi nagysikerű rendezvény után ismét megnyitja a sződligeti Kincsem Lovarda a családok előtt.

 

 

Április 12-én, szombaton ismét családias hangulatban várja az érdeklődőket a Kincsem Lovarda, a családi nap és háziverseny keretében. A programok már reggel 9-kor kezdődnek, elsőként Göd és Sződliget polgármesterei köszöntik majd a látogatókat. Fél 10-től azonban már forrósodik a hangulat: porondra lépnek az amatőr díjugratók. Őket követik a fogathajtók, de lesz ügyességi verseny – kezdőknek és haladóknak - sőt, délután a tehetséges hordókerülőkkel is megismerkedhetünk.

 

 

A lovas számokon kívül családi programok is várják a kicsiket és a kicsit nagyobbakat. Kreatív gyereksátor, tojásfestés, arcfestés, sétalovaglás, sétakocsikázás, rodeobika is gonoskodik a szórakozásról. A tombolán pedig egy 2 éves csikó lesz a fődíj!

 

A lovarda nem csak a látogatókat, hanem a nevezőket is szeretettel várja. Bővebb információt a Kincsem Lovarda honlapján talál!


 

Hogyan jutok el a lovardába?

A helyszín: 2133. Sződliget Szeszgyár utca 1. A lovardába vezető út a régi 2 főútvonal 28-as kilométerkövénél található.


További híreink
Hagyományőrzés az iskolában
Bár az iskola elsősorban a tanulásról, a különféle tudományágak megismeréséről szól, ám mellette lehetőséget kell biztosítani a gyerekeknek a nemzeti tradíciók, szokáso...
2024-04-23 16:19:30, Hírek, Aktuális Bővebben
A bántalmazott nép és a kritikát nem tűrő remény
Demokratának lenni, azt jelenti, hogy megengedjük magunknak és másoknak is azt, hogy kérdései, sőt kételyei legyenek – Perintfalvi Rita FB-jegyzete.
2024-04-21 10:22:49, Hírek, Aktuális Bővebben
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Aktuális Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Az utasbiztosítás az, ami legalább annyira fontos egy külföldi út előtt, mint bármi egyéb, amit beleteszünk ...
Bővebben >>