Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma József napja van.
Csendes figyelmeztetés a kormánynak ma délután Szegeden
2016-01-17 14:15:35
Csendes figyelmeztetés a kormánynak ma délután Szegeden

Csendes figyelmeztetés a kormánynak ma délután Szegeden

A Tisztelet szalagjai címmel felhívást tett közzé a Facebookon a Köz-Hasznáért Mozgalom (KHM). A szegedi civilek vasárnap délután 4 órára várnak mindenkit a szegedi Deák Ferenc Gimnázium elé, ahol szalagokat kötnek majd a lépcsőkorlátra. Ezzel fejezik ki a civilek a pedagógusok iránti szolidaritásukat és tiszteletüket. A Deák gimnázium mintegy 80 fős tantestülete a héten nyílt szavazással, többségi döntéssel úgy határozott, támogatja a Miskolci Herman Ottó Gimnázium nyílt levelében megfogalmazottakat. A miskolciak azonnali és radikális változásokat sürgetnek az oktatásügyben.

 

A felhívásukhoz szombat délutánig több mint 7000 tanár, szülő és diák csatlakozott az országból, és 74 iskola nevelőtestülete. Csongrád megyéből is már mintegy kétszáz civil jelezte támogatását a tanitanek.com oldalon. És a Deák gimnázium után a megyéből másodikként a szegedi Kőrösy József Gazdasági Szakképző Iskola csatlakozott a miskolciakhoz.

 

(delmagyar.hu)

 

További híreink
Dobrev Klára szerint nem Magyar Péter kell Magyarországnak
Varga Judit lemondott igazságügyi miniszter volt férje még a Demokratikus Koalíció vezetését is megrengette, miután többtízezres tömeget tudott összehívni március 15-én B...
2024-03-17 11:52:01, Hírek, Aktuális2 Bővebben
Tarlós a honvédelmi miniszter feleségét szeretné főpolgármesternek
A volt főpolgármester szerint Vitézy Dávid semmihez sem ért a közlekedésen kívül, Szentkirályi Alexandra – akit valamikor ő talált ki – viszont ismeri az önkormányzati ...
2024-03-17 11:51:59, Hírek, Aktuális2 Bővebben
Míg Orbánnak alig van pénze, az apja uradalma egyre csak hízik
Az Orbán család már hosszú évek óta építgeti, szépítgeti a hatvanpusztai luxusmajorságot, József nádor egykori birtokát.
2024-03-17 11:51:57, Hírek, Aktuális2 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Idén május 18. és 26. között várja a zenekedvelőket a Con Spirito Egyházzenei Fesztivál, melynek nyitóeseménye...
Bővebben >>