Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Emma napja van.
Cseppenként adagolják a mérget: Márki-Zay „közterületlopáson” kapta Lázárt, akinek semmi köze az egészhez
2019-01-30 13:00:46
Cseppenként adagolják a mérget: Márki-Zay „közterületlopáson” kapta Lázárt, akinek semmi köze az egészhez

Cseppenként adagolják a mérget: Márki-Zay „közterületlopáson” kapta Lázárt, akinek semmi köze az egészhez

Egy évvel polgármesteri győzelme után s két nappal azt követően, hogy fb-oldalán közölte: a helyi ingatagon független médiáját, a Vásárhelyi Valóság című lapot  a csütörtöki közgyűlésre tervezett határozattal tervezik kicsavarni a kezéből,  hogy a helyi képviselők erős fideszes többségű szerkesztőbizottságra bízzák,  „váratlanul” kiderült: a titokzatos batidai „Lázár-kastélyhoz” önkormányzati, vagyis közterületet kerítettek el. Engedély nélkül.

 

A turpisságot a márciusi közgyűlésen tervezi megtárgyalni a hódmezővásárhelyi polgármester.

 

A batidai kastélyhoz vezető út egy részét úgy kerítette el az ingatlant működtető cég, hogy ahhoz nem kért engedélyt az önkormányzattól – írja közleményében a hódmezővásárhelyi hivatal.

 

 

A város földmérővel mérette ki a helyszínen a területet s így derült ki, hogy a magánterülethez csatolt rész az önkormányzat tulajdonában van  de az iratok között nem találták ennek engedélyezését igazoló iratot. A kastélyt működtető cég jogi képviseletét ellátó ügyvéd információk szerint már fel is ajánlotta az önkormányzatnak az ellentételezést és bár nem ismerte el hogy a kérdéses területet jogszerűtlenül használnák.

 

Mint ismert, az akkor még kormányzati erős ember, mára lecsúszott helyi krakéler Lázár János érdekeltségébe sorolták azt a már kész batidai kastélyépületet, amely egy éve, Márki-Zay színrelépése idején került a nyilvánosság kereszttüzébe, bár addig egy mukk nem esett az építkezésről a sajtóban.

 

Lázár azóta is tagadja, hogy bármi köze lenne az épp hogy csak kacsalábon nem forgó kastélyhoz, de a helyiek kész tényként kezelték s kezelik azóta is a tulajdonosi érintettséget.

 

(forrás: szabadhir.hu)

További híreink
Neked milyen álmaid irodája?
Rengeteg olyan munkakör van, amelyet különböző méretű irodahelyiségekben kell végezni. Rutintalan irodista azt hihetné, hogy teljesen mindegy minden, a lényeg, hogy leg...
2024-04-17 10:50:40, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Magyar Péter, a hiányzó hős
Bármilyen előzmény nélkül, mint derült égből a villámcsapás, én is úgy találkoztam először Magyar Péter nevével - Bruck András FB-jegyzete.
2024-04-13 08:33:55, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Kovács államtitkár Magyar Péterről: ezt következmények nélkül nem lehet hosszú távon művelni
Szerinte Magyart elhagyta a felesége és ez bosszúállásra sarkallja.
2024-03-22 12:58:01, Hírek, Aktuális3 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A Pécsi Harmadik Színház 2022 decemberében bemutatott Csirkefej előadását a szakma, a kritikusok és a közönség...
Bővebben >>