Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Konrád, Tivadar napja van.
Csúcskánikulában csúcsközönség a Sziget mai napján
2019-08-12 13:31:40
Csúcskánikulában csúcsközönség a Sziget mai napján

Csúcskánikulában csúcsközönség a Sziget mai napján

Szinte ezzel egy időben, fél 7-tól egyébként az A38 Sátorban is hasonlóan kellemes dallamos zenét játszó holland előadó, a Boy Pablo lép fel.

 

Este 7-től a Sziget Love Revolution kampányba illeszkedve Emi Mahmoud költő, aktivista és UNHCR jószolgálati nagykövet mond beszédet. Emi egykori menekültként sorstársai és a hátrányos helyzetű közösségekben élők helyzetére igyekszik felhívni a figyelmet és megpróbálja jobbá tenni életüket költészete és saját tapasztalata segítségével.

 

Háromnegyed 8-kor kezd a walesi indie rock csapat, a Catfish and the Bottlemen, és a lágy ringatózás helyét átveheti az ugrálás, csápolás, fejrázás.

 

A nap második visszatérője a Nagyszínpadon a Florence and the Machine, aki valósággal elvarázsolta három évvel ezelőtt a Sziget közönségét, szóval magasra tette a lécet. Ha azt mondjuk, hogy idén is emlékezetes produkcióra számíthatunk tőle, nem tévedünk nagyot.

 

Ha valaki az utolsó előtti rockosabb vonalra vágyna folytatásként, 10-től játszik az amerikai Coheed and Cambria az A38 Sátorban.

 

Három magyar fellépő is lesz az Petőfi Rádió Telekom VOLT Színpadon. Délután négytől az Úzgin Űver zenél, majd háromnegyed hattól az ír punk rock kocsmazenét játszó Paddy and the Rats dalaira lehet ugrálva táncolni. Éjjel fél egykor pedig a Psycho Mutants lép színpadra.

 

A dalszerző-előadók színpadán (TicketSwap Music Box) fél héttől játszik Apey, őt pedig az a magyar zenész lép fel, aki megnyerte világ legnagyobb blues zenei versenyét, az IBC-t (International Blues Challenge), ő Little G. Weevil.

 

A Világfalu színpadán fél öttől zenél Lakatos Mónika és a Cigány Hangok, majd a Cimbalom Brothers fél héttől.

További híreink
Neked milyen álmaid irodája?
Rengeteg olyan munkakör van, amelyet különböző méretű irodahelyiségekben kell végezni. Rutintalan irodista azt hihetné, hogy teljesen mindegy minden, a lényeg, hogy leg...
2024-04-17 10:50:40, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Magyar Péter, a hiányzó hős
Bármilyen előzmény nélkül, mint derült égből a villámcsapás, én is úgy találkoztam először Magyar Péter nevével - Bruck András FB-jegyzete.
2024-04-13 08:33:55, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Kovács államtitkár Magyar Péterről: ezt következmények nélkül nem lehet hosszú távon művelni
Szerinte Magyart elhagyta a felesége és ez bosszúállásra sarkallja.
2024-03-22 12:58:01, Hírek, Aktuális3 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Református értelmiségiek, köztük egyetemi tanárok, lelkészek, fordítók és költők, nyílt levélben követelik Bal...
Bővebben >>