Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma József napja van.
Csűrös Karola egy idegenre hagyta 200 milliós vagyonát – vagy mégsem
2021-12-11 14:56:55
Csűrös Karola egy idegenre hagyta 200 milliós vagyonát – vagy mégsem

Csűrös Karola egy idegenre hagyta 200 milliós vagyonát – vagy mégsem

Csűrös Karola szeretett férje, Horváth Ádám 2019-es halála óta egyedül élt, gyermeke nem született, így öröksége a törvény szerint férje unokáira szállt volna. A színésznő azonban másképp rendelkezett – tudta meg a Bors.

 

A lap információi szerint halála előtt a híresség közel került egy olyan személyhez, akivel végül nagyon jó barátok lettek. A színésznő végrendelete alapján a számtalan ereklye mellett egy angyalföldi, Dunára néző örökpanorámás ingatlan is erre az idegenre száll, amelynek értéke megközelíti a 200 millió forintot.

 

Csűrös Karola szomszédai szerint ez a személy nem más, mint az ápolónője, aki az elmúlt években minden nap ápolta, segítette a színésznőt, és akivel az idő előrehaladtával közeli barátságot alakítottak ki.

 

„Nagyon jól kijöttek egymással, amolyan anya-lánya viszonyban voltak már nagyon hosszú ideje. Őszintén szerették egymást, a kapcsolatukban szó sem volt anyagi érdekekről, egy idő után mégis elkezdte mondogatni Karcsi (így nevezték a barátai – a szerk.), hogy mivel ez a hölgy áll hozzá a legközelebb érzelmileg, azt szeretné, ha a halála után ő kapná meg a lakást örökségül. Bár nagyon szerette Ádám unokáit, mégis így rendelkezett” – árulta el Csűrös Karola egyik szomszédja a Borsnak, aki azt is hozzátette, hogy a család közel sem elégedett a színésznő végakaratával, amelyet írásba is foglalt halála előtt.

 

Időközben a TV2-n a Tények Plusz című műsor tartalmazta csütörtök este az alábbi riportot, amelyben nyilatkozik az ápolónő, legalábbis a kettőből az egyik, merthogy nem is csak egy ember gondozta a 85 évesen elhunyt, a Szomszédok Etusaként is ismert színésznőt.

 

„Biztosan állíthatom, hogy nem én vagyok az, akire ő ráhagyta volna a vagyonát” – mondja a gondozónő, hozzátéve, hogy nem ért azzal egyet, hogy ilyen hírek megjelentek a sajtóban.

 

Pásztor Erzsi szintén felháborodottan nyilatkozott arról, hogy a ház lakóira hivatkozással jelent meg, hogy mi lesz ennek a bizonyos ingatlannak a sorsa.

 

„Hát honnan tudják a lakók...? Hát ki beszélt a lakókkal?! Micsoda dolog ez?! Én 40, 60, nem tudom, hány éve vagyok vele jóban, és soha az életben nem beszéltünk ilyen dolgokról. Honnan tudnák a lakók? /.../ Ha így van, akkor mondja meg nekem, hogy kinek van köze hozzá! Nyilván oka van, ha így történt, de honnan tudják a lakók? Nem tudom elképzelni, hát a Karola nem volt senkivel a házban olyan viszonyban, hogy ilyesmit megtárgyalt volna bárkivel” – nyilatkozott felháborodottan Pásztor Erzsi.

 

A színésznő hozzáteszi, hogy a teljes hír egy kitaláció, az sem igaz, hogy az ápolónő bement volna a lakásba, hiszen nem bement, hanem ott aludt. Heti váltással aludt Csűrös Karolánál a két gondozó.

 

 

További híreink
Egységesen kezeli a rendezvényeket
Egyedülálló digitális rendezvényplatformot fejlesztettek ki a Pécsi Tudományegyetem Műszaki és Informatikai Karán.
2024-03-19 02:12:25, Hírek, Színes Bővebben
Európai szintű kezdeményezés
Az EU PAL-COPD az első olyan nagyszabású nemzetközi vizsgálat, amelynek célja a palliatív ellátás beépítése a tüdőgyógyászatba.
2024-03-18 02:47:32, Hírek, Színes Bővebben
Csillagászati Héten lehozzák a csillagokat is Pécsen
A leendő magyar űrhajóssal is találkozhatnak az érdeklődők a Csillagászati Héten Pécsen a Zsolnay Negyedben.
2024-03-17 01:28:58, Hírek, Színes Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Erőszakos csalónak nevezte Varju László DK-s országgyűlési képviselőt a Fidesz kommunikációs igazgatója az MTI...
Bővebben >>