Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Andrea napja van.
Cube ruhák – egyedi bringás darabok
2021-07-13 18:12:15
Cube ruhák – egyedi bringás darabok

Cube ruhák – egyedi bringás darabok

Amennyiben egy hosszabb kerékpártúrára indulunk például, nem ajánlott farmerben nekivágni vagy egy durva példával élve; magas sarkúban sem. Ezek nem csak a komfortérzet, de biztonságos közlekedés miatt is tiltólistás darabok. A következő cikkben elhoztunk most neked néhány Cube ruhát, hogy te is megtaláld a tökéletes darabokat minden bringás úthoz! 

 

Miért van szükség bringás ruházatra?

 

Amikor utcai ruhában megyünk tekerni, ha rövid távon nem is annyira, de hosszú távon ennek lehetnek hátrányai. Nyáron kellemetlen, amikor ránk tapad a ruha, télen sem jobb a helyzet, ha ugyanez történik meg 2-3 réteggel. Ráadásul ilyenkor a faggyal is szembe kell néznünk.

 

Ez azonban még semmi, hiszen jól ismerjük az érzést, amikor nem a bringázáshoz illő ruhát viseljük. Előjön a “sehogy sem jó” érzés. Ennek pedig a ruházat az oka. Nem is beszélve arról, hogy sokkal kevésbé balesetveszélyes, ha a megfelelő ruhákat vesszük fel. 

 

A megfelelő öltözék

 

A bringás ruházat kategóriába nemcsak a speciális nadrágok és cipők tartoznak, hanem olyan látszólag hétköznapinak tűnő darabok is, amelyek kiegészítik az öltözetet. 

 

Mi tartozik ide? A melegítő, a mez vagy az aláöltözet, a sisak, a kesztyű, a kamásli, a szemüveg és a kabát is. A MaxBike egyedi Cube ruházati termékei között valamennyi biciklis ruhával és kiegészítővel találkozhatsz. 

 

Ahhoz, hogy jobban átlásd, hogy miben más a profi bringás ruházat, hoztunk egy-két példát is neked. A biciklis nadrág higiénikus szivacsbetétekkel van ellátva, így nem dörzsöli ki a bőrt. Ami pedig a lábbelit illeti, a talpminta igazodik a pedál mintájához, így kényelmes lesz a tekerés. 

 

Cube – a “bringás cuccok” márkája

 

Vannak, akik számára az is fontos, hogy a megvásárolt mez vagy nadrág ne csak kényelmes, de divatos is legyen. A minták és a design összhangját a Cube kollekciói hozzák el nekünk. 

 

A Cube termékek úgy lettek kifejlesztve, hogy maximális mértékben igazodjanak a mozgásformához, és egyáltalán ne akadályozzanak minket a mozgásban. A márkanév minden szezonhoz biztosítja számunkra az ideális ruhákat.

 

A hűvösebb napokon például kifejezetten jól jön a multifunkcionális dzseki, amely szintén segíti a szabad mozgást. Nem is beszélve arról, hogy ez a darab nagyon ellenálló a változó időjárási körülményekkel szemben is. 

 

Ha neked sem mindegy, hogy miben tekersz, akkor keresd fel a MaxBike kínálatát, és válogass kedvedre a színesebbnél színesebb ruhák között! Náluk az egész család megtalálja, amit keres, így együtt indulhattok útnak! 

 

(x)

További híreink
Középpontban az okosotthon
A smarthome, azaz az okosotthon lesz a XVII. Pollack Expo fókuszában amit április 18. és 19.között rendeznek meg Pécsen az Expo Centerben.
2024-04-16 21:09:37, Hírek, Színes Bővebben
A mosogatógépek innovatív fejlődésen mentek át
Manapság már szinte minden egyes feladatnak, ami fellelhető a háztartásban, annak elérhető a gépesített megoldása vagy a más módon egyszerűbbé tett változata. Ezeket azér...
2024-04-16 14:26:28, Hírek, Színes Bővebben
Nemzetközi díjra jelölték Bacskó Tündét
Az Országos Színház Találkozón is látható lesz a Csirkefej, az egyik szereplő, Bacskó Tünde pedig az egyik jelöltje az Elle Awards Az év színésznője díjára.
2024-04-13 22:04:57, Hírek, Színes Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Pécsett rendezik meg a Tervezz te is ökoházat! országos verseny döntőjét.
Bővebben >>