Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma György napja van.
Czeglédyt „megszöktette” a DK – az érintett cáfolja
2019-05-09 12:58:13
Czeglédyt „megszöktette” a DK – az érintett cáfolja

Czeglédyt „megszöktette” a DK – az érintett cáfolja

Mindezt annak köszönhetően, hogy a Demokratikus Koalíció, bár szimbolikus helyen, de az EP-listájára vette Czeglédyt s így a mentelmi jog megvédi a további nyomozati eljárástól, miután a Nemzeti Választási Bizottság kedden nem függesztette fel a jelölt mentelmi jogát.

 

Az ismét kormánylap Magyar Nemzet értesülése szerint az NVB keddi ülésén a mentelmi jog megvonására irányuló szavazás nem kapott kétharmados támogatást – kilencen szavaztak mellette és nyolcan ellene.

 

Czeglédy ezzel legalább az uniós választás eredményeinek jogerőre emelkedéséig mentesül az általa boszorkánypernek tartott eljárása alól s azt követően is az ügyészségnek újra vádat kellene emelnie, hogy ismét bíróság elé állíthassák.

 

Az érintett viszont a hír megjelenése után úgy nyilatkozott, hogy a büntetőeljárás a jelen pillanatig folyamatban van ellene, mivel a Törvényszéktől nem kapott értesítést az eljárás megszűntetéséről.

 

További híreink
Neked milyen álmaid irodája?
Rengeteg olyan munkakör van, amelyet különböző méretű irodahelyiségekben kell végezni. Rutintalan irodista azt hihetné, hogy teljesen mindegy minden, a lényeg, hogy leg...
2024-04-17 10:50:40, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Magyar Péter, a hiányzó hős
Bármilyen előzmény nélkül, mint derült égből a villámcsapás, én is úgy találkoztam először Magyar Péter nevével - Bruck András FB-jegyzete.
2024-04-13 08:33:55, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Kovács államtitkár Magyar Péterről: ezt következmények nélkül nem lehet hosszú távon művelni
Szerinte Magyart elhagyta a felesége és ez bosszúállásra sarkallja.
2024-03-22 12:58:01, Hírek, Aktuális3 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Baloldali, szociáldemokrata, zöld választ adna a DK, az MSZP és a Párbeszéd a jelenlegi belpolitikai krízisre....
Bővebben >>