Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Márk napja van.
De most őszintén: Mi lett volna, ha betörnek az Országházba a tüntetők...?
2018-12-09 18:00:05
De most őszintén: Mi lett volna, ha betörnek az Országházba a tüntetők...?

De most őszintén: Mi lett volna, ha betörnek az Országházba a tüntetők...?

Aminek a nyergeiből azután az egész bandája egy egész héten át mást sem fog üvöltözni, mint hogy „megvadult csőcselék!”, „törvényszegő balliberálisok!”, „felbőszült gyurcsányisták!” „Soros-hálózat!” stb., stb?

 

És az meg milyen, hogy miután a szervezők befejezettnek nyilvánították a tüntetést, az MSZP alelnöke felugrik a színpadra és beküldi az embereket a rendőröktől körülvett térre, hogy „foglalják vissza”? Majd az egészet rákeni a szakszervezetekre, mondván, hogy ő csupán azok programját vitte tovább?

 

Valaki tudja, amúgy, hogy mit csináltak volna, ha sikerül átvenniük a terepet, netán betörniük az Országházba? Gyorsan mindegyik felhívja a saját pártja vezérét: „Helló, elfoglaltuk a Parlamentet, gyertek gyorsan, mert valamit kéne csinálni vele!”, és amelyiké előbb odaér, az lesz az új miniszterelnök?

 

Mindezek következtében a mi oldalunkon sem lesz majd másról szó, napokon át, mint hogy volt-e joguk betörni oda, mert ugye az egy közterület, vagy hát azért nem, mert mégis csak izé, és ugye forradalomról még szó sincs. Ezért most beszéljük meg, hogy ki dulakodott kivel és hogy az alelnöknek mitől sérült meg a térde.

 

 

A törvényjavaslatról, a tényleges tüntetés hasznáról és konklúzióiról, általában véve a törvény sorsáról, a hatalom sarokba szorításának reális módjairól kik fognak beszélni közben?

 

Az a helyzet, hogy 89-90 óta „én nem így képzelem el a rendet, lelkem nem ily honos”. És mivel 89-89 igazi, nagy és konstruktív pillanata volt a magyar történelemnek, most már ragaszkodnék a szelleméhez.

 

(nyitókép: zoom)

 

További híreink
Neked milyen álmaid irodája?
Rengeteg olyan munkakör van, amelyet különböző méretű irodahelyiségekben kell végezni. Rutintalan irodista azt hihetné, hogy teljesen mindegy minden, a lényeg, hogy leg...
2024-04-17 10:50:40, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Magyar Péter, a hiányzó hős
Bármilyen előzmény nélkül, mint derült égből a villámcsapás, én is úgy találkoztam először Magyar Péter nevével - Bruck András FB-jegyzete.
2024-04-13 08:33:55, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Kovács államtitkár Magyar Péterről: ezt következmények nélkül nem lehet hosszú távon művelni
Szerinte Magyart elhagyta a felesége és ez bosszúállásra sarkallja.
2024-03-22 12:58:01, Hírek, Aktuális3 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Az aktuális lakberendezési trendekben előkelő helyet foglalnak el a különféle falpanelek, melyeket egyre többe...
Bővebben >>