Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma György napja van.
Demeter Márta az LMP politikusa lett
2017-09-01 08:55:26
Demeter Márta az LMP politikusa lett

Demeter Márta az LMP politikusa lett

Azt mondja, hogy a pártba egyelőre nem lép be, és még azt sem tudni, hogy rajta lesz-e az LMP 2018-as választási listáján.

 

„Az MSZP képtelen a társadalom többségét megszólítani és hitelesen képviselni, miután többszörösen bebizonyította, hogy választóit cserbenhagyva bármikor hajlandó együttműködni a Fidesszel. Ezzel szemben szerinte az LMP jó irányba változott” - indokolta döntését a politikus.

 

Arra a kérdésre, hogy hogyan fognak együtt dolgozni Szél Bernadettel, akivel hasonló, biztonságpolitikai témákkal foglalkoznak, Demeter azt válaszolta, hogy jól ki fogják egészíteni egymást, mert az ő témája továbbra is inkább a honvédelem és a rendvédelem lesz.

 

Demeter arról nem akart beszélni, hogy az MSZP-ben kik lehetnek a Botka László által emlegetett árulók, de azt elmondta, hogy látszik, mekkora a baj.

 

„Elég, ha a plakáttörvény során az MSZP és Fidesz először letagadott, majd kényszerűen bevallott együttműködésére gondolunk, vagy arra, hogy szinte egyáltalán nem szólalnak meg a fideszes politikusok és a hozzájuk kötődő üzleti körök gazdagodását szolgáló letelepedési kötvények ügyében, az azt vizsgáló árnyékbizottság munkájában sem vesznek részt” – fogalmazott minderről diszkréten Demeter Márta.

További híreink
Nehogy tragikus hős legyen
Míg a kérdésén gondolkodtam, „Hogy bírod lelkileg ezt a sok valóságot a fejedben?”, ő már válaszolt is: „Ha engem kérdezel, én fáradt vagyok a félelemtől” – Bruck András ...
2024-04-21 10:22:54, Hírek, Aktuális2 Bővebben
Állami revizorok ellenőrzik titokban a betegeket a kórházakban
Az orvosok és az egészségügyi szakdolgozók munkáját és kórházi jelenlétét mostantól váratlanul ellenőrizhetik, a hét akármelyik napján, minden napszakban. Az Országos Kór...
2024-04-21 10:22:52, Hírek, Aktuális2 Bővebben
Havas Henrik építené Gattyán György médiabirodalmát
A politikusok korrupciós ügyeit és a gazdasági szereplők visszaéléseit szeretné felgöngyölíteni oknyomozó csapatával Havas Henrik. A legendás televíziós szakember a napok...
2024-04-18 17:49:41, Hírek, Aktuális2 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Manapság nincs olyan ember, akit ne érintene a stressz valamilyen szinten, abban viszont nagy különbségek mu...
Bővebben >>