Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Emma napja van.
Demeter Márta megtagadta a gyanúsítotti vallomástételt Polt ügyészségén
2019-08-25 17:55:39
Demeter Márta megtagadta a gyanúsítotti vallomástételt Polt ügyészségén

Demeter Márta megtagadta a gyanúsítotti vallomástételt Polt ügyészségén

Mint ismert, az Elios-üggyel hírhedté vált Orbán-vej közvilágítási projektjét, amellyel rögtön a miniszterelnök lányával megkötött házassága után berobbant a gazdasági félvilág színpadára, mely projekt uniós pályázati közpénzek 85 százalékából virágoztatta fel önmagát és T.I.-t. A visszaélések napvilágra kerülése miatt lepattintott vállalkozásról Polt Péter legfőbb ügyész úgy nyilatkozott tavaly ősszel, hogy féléves nyomozás után lezártnak tekinthető az ügy "bűncselekmény hiányában". Az indoklásban hangsúlyozták, hogy "minden részletre kiterjedő nyomozás" folyt.

 

Ekkor 13 milliárdot követeltek a sötét vállalkozását villámgyorsan elpasszoló T.I.-n és a magyar államon.

 

A Központi Nyomozó Főügyészség változatlan szigorral s kíméletlenül fellép az országot megkárosító bűnösökön, ugyanis gyanúsítottként hallgatták ki Demeter Mártát, az LMP országgyűlési képviselőjét hivatali visszaélés miatt; a képviselő nem tett vallomást, és panasszal élt a gyanúsítás ellen – közölte az ügyészség hétvégén az MTI-vel.

 

A közlemény szerint Demeter Márta 2018 szeptemberében országgyűlési képviselőként a Magyar Honvédség működésével kapcsolatos adatokról szerzett tudomást, majd azokat közösségi oldalán közzétette.

 

A bejegyzésben azt írta, hogy a Magyar Honvédség a miniszterelnök közvetlen hozzátartozóját törvénysértő módon szállította.

 

Az ügyészség szerint amellett, hogy ez a közlés valótlan volt, Demeter Márta, törvényi kötelezettségét megszegve, közérdekből nem nyilvános adatokat adott ki.

 

(forrás: szabadhir.hu)

További híreink
Havas Henrik építené Gattyán György médiabirodalmát
A politikusok korrupciós ügyeit és a gazdasági szereplők visszaéléseit szeretné felgöngyölíteni oknyomozó csapatával Havas Henrik. A legendás televíziós szakember a napok...
2024-04-18 17:49:41, Hírek, Aktuális2 Bővebben
Vitézy Dávid szerint öt éven belül megépülhet a vidámpark Budapesten
Az önkormányzati választáson főpolgármesterként induló Vitézy Dávid a BKK-rendészet megerősítése után új szórakoztató központot ígér a budapestieknek – és még közpénz s...
2024-04-18 17:49:40, Hírek, Aktuális2 Bővebben
A világ legnagyobb IT vállalata tarol a használt laptopok piacán is
A használt laptopok piacán számos márkával találkozhatunk, de főleg a legnagyobbak jól bejáratott sorozatai tűnnek fel. Nem véletlen, ugyanis ezek már bizonyítottak, tart...
2024-04-12 14:15:10, Hírek, Aktuális2 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Nem csak az idősek betegsége. Ígéretes új módszerek, nagy társadalmi hiányosságok a Parkinson-kór kezelésében
Bővebben >>