Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Béla napja van.
Deutsch Tamással felmosta a padlót az internetes generáció
2015-08-06 18:00:32
Deutsch Tamással felmosta a padlót az internetes generáció

Deutsch Tamással felmosta a padlót az internetes generáció

A nagy pofára esés miatt szépen csendben szeptember végéig meghosszabbították a válaszok beérkezésének határidejét, pedig július elején még olyan vidáman nyilatkozott Böröcz László. A Fidelitas elnöke július eleji sajtótájékoztatóján elmondta: fontosnak tartják, hogy a fiatalok is véleményt nyilvánítsanak az InternetKon keretében.

 

 

A fiatal generációnak fontos, a kormánynak megfontolásra ajánlott témák között említette, hogy fejlesszék az egyetemek és a kollégiumok számítógépes eszközparkját, beleértve ebbe ezek wifi-vel való ellátását, valamint csökkentsék az internethasználat általános forgalmi adóját – fogalmazott a Fidelitas elnöke.

 

Az infrastruktúra hiánya és a magas ár az internethasználat hazai továbbterjedésének legfőbb akadálya – mondta az internetről és a digitális fejlesztésekről szóló nemzeti konzultáció előkészítéséért és lebonyolításáért felelős miniszterelnöki biztos.

 

Ugyanitt Deutsch Tamás ugyanolyan derűsen arról beszélt, hogy az elmúlt mintegy másfél hónapban több mint 15 ezren töltötték ki az InternetKon20 kérdéssort, és ez szám az elmúlt másfél-két hétben a korábbiaknál is nagyobb mértékben bővült – történt mindez július 6-án..

 

Ma szép sunyiban annyi olvasható a program honlapján, hogy szeptember végéig várják a válaszokat a nem tudni mire s miért költött közpénzből felfújt internetcsillámokkal megszórt kormánypropagandisztikus rizskoch-ra.

 

További híreink
Hagyományőrzés az iskolában
Bár az iskola elsősorban a tanulásról, a különféle tudományágak megismeréséről szól, ám mellette lehetőséget kell biztosítani a gyerekeknek a nemzeti tradíciók, szokáso...
2024-04-23 16:19:30, Hírek, Aktuális Bővebben
A bántalmazott nép és a kritikát nem tűrő remény
Demokratának lenni, azt jelenti, hogy megengedjük magunknak és másoknak is azt, hogy kérdései, sőt kételyei legyenek – Perintfalvi Rita FB-jegyzete.
2024-04-21 10:22:49, Hírek, Aktuális Bővebben
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Aktuális Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A használt laptopok piacán számos márkával találkozhatunk, de főleg a legnagyobbak jól bejáratott sorozatai tű...
Bővebben >>