Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Gedeon napja van.
Disznóviccek miatt lekeverték a jótékonysági színpadról Hajós Andrást
2017-11-03 14:00:41
Disznóviccek miatt lekeverték a jótékonysági színpadról Hajós Andrást

Disznóviccek miatt lekeverték a jótékonysági színpadról Hajós Andrást

Kisebb botránnyal szakadt félbe Hajós András legutóbbi stand-up fellépése: a TASZ (Társaság A Szabadságjogokért) egyik rendezvényén vett részt, amelyen az ünnepek alatt kórházban fekvő gyerekeknek gyűjtöttek pénzt karácsonyi ajándékokra.

 

“Este 9-től az lesz a dolgom, hogy csak akkor beszélhetek, standupolhatok, gitározhatok, ha pénzt dobnak (mint amikor a gettóban az utcán nőttem fel, és kenyérre valóért kalapoltam...)" – írta a rendezvény előtt Hajós közösségi oldalán.

 

A fellépés ennek megfelelően kezdődött, a humorista csak akkor beszélt, amikor valaki ezer forintot bedobott a kikészített perselybe. A beszámolók alapján, egy idő után már többen is kezdték zavarban érezni magukat a közönség soraiban.

 

A fellépő ugyanis fiatalkori szexuális élményeiről, Bíró Ica iránti rajongásáról beszélt, majd abba is beavatta volna a vendégeket, hogyan nem lett homoszexuális.

 

A publikum ennek részleteit már nem tudta meg, mert a történetben éppen ott tartott, hogy lehetősége volt egy édeshármasra a barátjával, és egy nagyon szép lánnyal, amikor is a TASZ ügyvezetője, Kapronczay Stefánia furcsa grimaszolásba és integetésbe kezdett.

 

„Mi a baj? Ne folytassam? Hát jó...” mondta akkor elképedten Hajós András, majd levonult a színpadról, és faképnél hagyta az egybegyűlteket.

 

Hajós András már nagyon régóta támogatja a TASZ munkáját. Nagyon sok rendezvényünkön és kampányunkban részt vett már. A mostani fellépése után, még ott a helyszínen megbeszéltük vele a nézeteltérésünket, és megegyezünk abban, hogy továbbra is együttműködünk. A későbbiekben sem a TASZ, sem pedig Hajós András részéről nem kívánunk erről nyilatkozni – mondta a Borsnak Kertész Anna, a TASZ kommunikációs vezetője. 

További híreink
Kovács államtitkár Magyar Péterről: ezt következmények nélkül nem lehet hosszú távon művelni
Szerinte Magyart elhagyta a felesége és ez bosszúállásra sarkallja.
2024-03-22 12:58:01, Hírek, Aktuális3 Bővebben
A Momentum szerint Sulyok Tamás méltatlanná vált a köztársasági elnöki pozícióra
Bedő Dávid, a Momentum frakcióvezetője szerint két hét alatt vált méltatlanná Sulyok Tamás a köztársasági elnöki pozícióra, ugyanis hazudott a családjával kapcsolatban.
2024-03-22 12:57:58, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Tegyük tisztába a fogalmakat!
Ma már a legtöbb cégnek szüksége van weboldalra vagy az internetes kereskedéshez webáruházra, és ennek kapcsán kerülnek előtérbe a domain és a tárhely fogalmak, amelyekrő...
2024-03-14 17:32:38, Hírek, Aktuális3 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A rövid válasz: igen! Nemcsak, hogy bátran kombinálhatod ezt a két szuper összetevőt, de bátorítunk is rá, ugy...
Bővebben >>