Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Béla napja van.
DK-ból a Jobbikba – botrány vagy blöff..?
2016-02-22 21:20:54
DK-ból a Jobbikba – botrány vagy blöff..?

DK-ból a Jobbikba – botrány vagy blöff..?

Nem csak a volt MSZP-s kormányfő egyik embere, hanem a Munkáspárt egy korábbi tagja is beadta a felvételi kérelmét a szélsőjobboldali pártnak.

 

- Örülök, hogy a néppártosodással nagyobb köröket tudunk megszólítani, de azért ilyen szélesre nem nyithatjuk kapuinkat, ezt a Demokratikus Koalícióból érkező szimpatizánsunknak is elmagyaráztam. Egy személyes találkozót kértem tőle, hogy megtudjam, mi vesz rá valakit ekkora váltásra - írta Novák Előd, a Jobbik alelnöke a közösségi oldalán, aki nem nevezte meg a szóban forgó politikust.

 

Aki a Munkáspárt, az MSZP vagy az SZDSZ tagja volt, az nem léphet be a Jobbikba, ezt Alapszabályunkban rögzítettük, mely azonban nem tudja követni a baloldal szétaprózódását, így a DK-ról sem rendelkeztünk – cizellálta a Blikk által idézett állítólagos eseményt az alelnök.

További híreink
A bántalmazott nép és a kritikát nem tűrő remény
Demokratának lenni, azt jelenti, hogy megengedjük magunknak és másoknak is azt, hogy kérdései, sőt kételyei legyenek – Perintfalvi Rita FB-jegyzete.
2024-04-21 10:22:49, Hírek, Aktuális Bővebben
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Aktuális Bővebben
Családi nyaralás Ausztria legnagyobb UNESCO parkjában
A gyermekes családok mind tudják, hogy gyerekkel elindulni egy nyaralásra nem leányálom. Egyrészt maga a szervezés és csomagolás is már egy kész tortúra, különösen, ha ki...
2024-04-15 15:34:58, Hírek, Aktuális Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Magyarországon a költészet napját József Attila születésnapján, április 11-én tartják 1964. óta.
Bővebben >>