Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Konrád, Tivadar napja van.
Döbbenetes brutalitás - a gazdája mellől lőtte ki a vadász a kutyát
2016-01-05 15:30:25
Döbbenetes brutalitás - a gazdája mellől lőtte ki a vadász a kutyát

Döbbenetes brutalitás - a gazdája mellől lőtte ki a vadász a kutyát

A rendőrök láttán - elmondása szerint - már nem volt olyan nagy a vadászok mellénye, csak azt hajtogatta az elkövető, hogy önvédelemből lőtte le a kutyát. Noha az a gazdája mellett volt. Így arra nem adott kimerítő magyarázatot, hogy miért is látta szükségét az "önvédelemnek". Sándor azon is meglepődött, hogy a rendőrök nem szondáztatták meg a fegyverhasználat után a vadászt.

 

Az elkeseredett gazdi időközben megtudta a kutyagyilkos nevét és címét, így elhatározta, hogy jogi útra tereli az ügyet. Ez ugyan a kutyusát már nem hozza vissza, de megpróbálja elérni, hogy a vadász engedélyét vonják vissza, s más kutyákat már ne lőhessen agyon.

 

Sándor felesége Marianna ezzel kapcsolatban így fogalmazott közösségi oldalán: "Mi ez, ha nem állatkínzás? Most mehetek polgári útra, ha büntetést kérek neki, de ha ezt valaki más tette volna, már bilincs lenne rajta."

 

A helyi kutyás társadalomban hatalmas indulatokat kavart az eset. Többen az elkövető fejét követelték, de legfőképp azt, hogy a vadász fotóját, adatait hozzák nyilvánosságra, mint kutyagyilkosét. Szerencsére ez nem történt meg, mert a személyes adatokkal való visszaélés is bűncselekmény. Marad a feljelentés és a jogi lehetőségek.

 

 (allatportal.hu)

További híreink
Különleges koponyasebészeti eljárás csak Pécsen
Rendkívül bonyolult, oldalsó-koponyaalapi műtéteket végeznek a Pécsi Tudományegyetem Klinikai Központ fül-orr-gégészei és idegsebészei.
2024-04-19 09:15:07, Hírek, Színes Bővebben
Lehetséges általános közérzet-javulás egy táplálékkiegészítőtől?
A tudományos hírek időről időre felkapnak egy-egy hatóanyagot vagy terméket, számos pozitívummal kecsegtetve bennünket, amennyiben rendszeres fogyasztóivá válunk. Ám soks...
2024-04-19 08:47:57, Hírek, Színes Bővebben
Halas tanösvény a pécsi Malomvölgyi parkerdőben
Halas tanösvénnyel gazdagodott Pécs egyik kedvelt kiránduló helye a Malomvölgyi parkerdő.
2024-04-18 21:05:31, Hírek, Színes Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Idén sok változással kell számolni, ezért még azoknak is, akik komoly begyakorolt autópálya-matrica vásárlási ...
Bővebben >>