Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Kinga, Kincső napja van.
Döbbenetes brutalitás - a gazdája mellől lőtte ki a vadász a kutyát
2016-01-05 15:30:25
Döbbenetes brutalitás - a gazdája mellől lőtte ki a vadász a kutyát

Döbbenetes brutalitás - a gazdája mellől lőtte ki a vadász a kutyát

A rendőrök láttán - elmondása szerint - már nem volt olyan nagy a vadászok mellénye, csak azt hajtogatta az elkövető, hogy önvédelemből lőtte le a kutyát. Noha az a gazdája mellett volt. Így arra nem adott kimerítő magyarázatot, hogy miért is látta szükségét az "önvédelemnek". Sándor azon is meglepődött, hogy a rendőrök nem szondáztatták meg a fegyverhasználat után a vadászt.

 

Az elkeseredett gazdi időközben megtudta a kutyagyilkos nevét és címét, így elhatározta, hogy jogi útra tereli az ügyet. Ez ugyan a kutyusát már nem hozza vissza, de megpróbálja elérni, hogy a vadász engedélyét vonják vissza, s más kutyákat már ne lőhessen agyon.

 

Sándor felesége Marianna ezzel kapcsolatban így fogalmazott közösségi oldalán: "Mi ez, ha nem állatkínzás? Most mehetek polgári útra, ha büntetést kérek neki, de ha ezt valaki más tette volna, már bilincs lenne rajta."

 

A helyi kutyás társadalomban hatalmas indulatokat kavart az eset. Többen az elkövető fejét követelték, de legfőképp azt, hogy a vadász fotóját, adatait hozzák nyilvánosságra, mint kutyagyilkosét. Szerencsére ez nem történt meg, mert a személyes adatokkal való visszaélés is bűncselekmény. Marad a feljelentés és a jogi lehetőségek.

 

 (allatportal.hu)

További híreink
Öt kontinensről érkeznek Pécsre
A Pécsi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Kar Nemzetközi Oktatási Központja tizenhetedik alkalommal rendezi meg a Magyar Nyelv és Kultúra Nyári Egyetemet.
2016-07-24 07:19:10, Hírek, Színes Bővebben
Innovatív eszközökkel segítenek
Kilenc megye tizennégy gyermek-egészségügyi intézménye összesen 20 millió forint értékű eszköztámogatásban részesült a K&H Gyógyvarázs programjának köszönhetően.
2016-07-23 02:15:15, Hírek, Színes Bővebben
Kitiltották Orbánt egy zalai presszóból
A NAV, kutyák és úgy általában a Fidesz mellett a magyar miniszterelnök sem léphet be egy zalai presszóba – legalábbis ezt jelzi a kocsma bejáratáról készült fotó.
2016-07-22 15:30:43, Hírek, Színes Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Utoljára rendeztek diplomaátadó ünnepi szenátusi ülést szombat délelőtt a Kecskeméti Főiskolán. Az intézmény u...
Bővebben >>