Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Gedeon napja van.
Döbbenetes bűntény Százhalombattán
2016-01-16 20:31:06
Döbbenetes bűntény Százhalombattán

Döbbenetes bűntény Százhalombattán

A bűnügy vádlottja, egy százhalombattai férfi fiatal kora óta drogfogyasztó. Munkahelye, jövedelme nem volt, családja tartotta el. Százhalombatta Óvárosi részében élt, úgy, mint a bűnügy sértettje, az a fiatal férfi, aki régebben a vádlott iskolatársa volt. A sértett rendszeres időbeosztás szerint dolgozott. A vádlott a sértett szüleit is ismerte.

 

2014 novemberében a vádlott elhatározta, hogy megöli ismerőse szüleit. Tervét tett követte: egyik nap a délutáni órákban megjelent a sértett szülei házánál, és előbb az anyát, majd az apát egy konyhakéssel többször megszúrta, akik a szúrt sebzések okozta sérülések következtében életüket vesztették.

 

Cselekményét követően a vádlott megvárta a munkából hazafelé tartó fiút, beszélgettek, melynek során elmondta, hogy megölte a szüleit. Ezt a fiú – ismerve a vádlott drogos múltját - nem vette komolyan. Hazaérve azonban szembesült azzal, hogy szülei valóban meghaltak. A vádlott magukra zárta a ház ajtaját, elvette a kétségbeesett fiú telefonját, a sértett kezét, lábát megbilincselte és arra kényszerítette őt, hogy vele maradjon és az éjszakát a házban töltsék. Másnap reggel elindultak a város utcáin, ahol az egyik pillanatban a vádlott elfutott, majd elfogásáig, pár napig rokonainál, ismerőseinél bujkált.

 

A Pest Megyei Főügyészség előre kitervelten, különös kegyetlenséggel, több emberen elkövetett emberölés bűntettével, kifosztás bűntettével aljas indokból, felfegyverkezve elkövetett személyi szabadság megsértésének bűntettével vádolja a férfit, aki előzetes

letartóztatásban várja a tárgyalást.

 

Utoljára frissítve: 2016-01-16 22:29:29

További híreink
A kábítószer kereskedők a rács mögé kerültek
Jogerős ítélet született a kábítószer-kereskedők ügyében.
2024-02-13 21:14:44, Hírek, Rendőrségi hírek Bővebben
Nem éri meg fiktív számlákkal adót csalni
Sikeresen számolt fel egy fiktív számlák kibocsátására szakosodott bűnszervezetet a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Dél-dunántúli Bűnügyi Igazgatósága.
2024-02-09 21:04:59, Hírek, Rendőrségi hírek Bővebben
Letartóztatták a komlói rablópárost
A Pécsi Járásbíróság elrendelte egy fiatalkorú fiú és egy fiatal férfi letartóztatását egy hónapra a Komlón kétrendbeli felfegyverkezve elkövetett rablás bűntette miatt.
2024-01-29 21:07:26, Hírek, Rendőrségi hírek Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A Magyar Fotóművészek Szövetsége szervezésében egy generációkat összefogó csoportos kiállítás látható Pécsen....
Bővebben >>