Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma József napja van.
Dobrev nyerte az első fordulót, Karácsony és Márki-Zay összefog a másodikra
2021-10-01 19:59:02
Dobrev nyerte az első fordulót, Karácsony és Márki-Zay összefog a másodikra

Dobrev nyerte az első fordulót, Karácsony és Márki-Zay összefog a másodikra

Karácsony Gergely azt mondta: a második fordulóban olyan miniszterelnök-jelöltre kell voksolni, aki szélesíteni tudja a változást akarók táborát, aki integrálni képes és nem megosztani, és akinek kellő tapasztalata van az ellenzéki koalíció egyben tartásához és aki valódi változást akar.

 

Karácsony Gergely a Partizán műsorában arról beszélt, nem gondolja, hogy a visszalépése Márki-Zay Pétert támogatná, a Mindenki Magyarországa Mozgalom jelöltjének hátrébb lépése viszont valószínűleg őt erősítené, ezért inkább Márki-Zay Péternek kellene visszalépnie. A főpolgármester azt mondta: Márki-Zay Péter lenne a jobbkeze.

 

Márki-Zay Péter ugyancsak a Partizán műsorában arról beszélt, ahhoz hogy visszalépjen Karácsony Gergely javára a főpolgármesternek biztos ki kell állnia az elszámoltatás mellett.

 

Pénteken délután meg is állapodott a két polgármester. Márki-Zay sajtótájékoztatón jelentette be, hogy miniszterelnökként és miniszterelnökhelyettes-jelöltként mennek tovább a második fordulóba Karácsonnyal, de arról még nem született megállapodás, hogy melyikőjük melyik pozíciót kapja, írja a Telex.

 

További híreink
Milyen deszkát használjunk otthoni barkácsoláshoz?
Számtalan megoldás közül lehet választani, de egyáltalán nem mindegy, hogy melyik számít a leghatékonyabbnak, melyik felel meg igazán az igényeinknek és mivel a legkönnye...
2024-03-14 17:40:46, Hírek, Aktuális Bővebben
70 milliós vesztegetéssel vádolják az MSZP két vezérét
Korrupció miatt gyanúsítottként hallgatta ki a nyomozó főügyészség Baja Ferenc volt szocialista minisztert.
2024-03-09 13:31:55, Hírek, Aktuális Bővebben
Novák Katalin utódját máris hazugságon kapták
Az államelnök apja csak egy szimpla náci szimpatizáns, szélsőjobboldali és antiszemita vidéki ügyvéd volt, nem a kommunista terror ártatlan áldozata – fogalmazott a Hvg36...
2024-03-02 16:17:20, Hírek, Aktuális Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A négyszeres pornó-Oscar-díjas rendező, Kovács „Kovi” István arról beszélt a Blikknek, hogy az elmúlt években ...
Bővebben >>