Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma József napja van.
Döglött galambok hullottak Orosházán a műtőben
2016-09-30 20:31:05
Döglött galambok hullottak Orosházán a műtőben

Döglött galambok hullottak Orosházán a műtőben

Nyilatkozatban követel vizsgálatot Fetser János, az MSZP orosházi szervezetének elnöke, mert tudomására jutott, hogy – a nyilvánosság kizárásával – közegészségügyi szükséghelyzetet rendeltek el a város kórházában.

 

Műtéteket kell elhalasztani, és kiszivárgott információk szerint a közelmúltban jelentősen nőtt az intézményben a kórházi fertőzések száma.

 

Ez összefüggésben állhat azzal, hogy leszakadt a volt urológiai műtő álmennyezete a kórház központi épületében. Csontkukacok és egyéb férgek hullottak ki mögüle. Amikor egy másik helyen is megbontották az álmennyezetet, onnan mintegy száz elhullott galamb teteme került elő.

 

Egyes információk szerint a galambok azért költözhettek be a műtőbe, az álmennyezet fölé, mert a szellőző rendszereken nincs rács. A fertőző baktériumokat a szellőző rendszer is továbbíthatta, ezzel lehet összefüggésben, hogy az utóbbi időben megnőtt Orosházán a kórházi fertőzések száma.

 

(nol.hu; kép: mti)

További híreink
Dobrev Klára szerint nem Magyar Péter kell Magyarországnak
Varga Judit lemondott igazságügyi miniszter volt férje még a Demokratikus Koalíció vezetését is megrengette, miután többtízezres tömeget tudott összehívni március 15-én B...
2024-03-17 11:52:01, Hírek, Aktuális2 Bővebben
Tarlós a honvédelmi miniszter feleségét szeretné főpolgármesternek
A volt főpolgármester szerint Vitézy Dávid semmihez sem ért a közlekedésen kívül, Szentkirályi Alexandra – akit valamikor ő talált ki – viszont ismeri az önkormányzati ...
2024-03-17 11:51:59, Hírek, Aktuális2 Bővebben
Míg Orbánnak alig van pénze, az apja uradalma egyre csak hízik
Az Orbán család már hosszú évek óta építgeti, szépítgeti a hatvanpusztai luxusmajorságot, József nádor egykori birtokát.
2024-03-17 11:51:57, Hírek, Aktuális2 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A volt főpolgármester szerint Vitézy Dávid semmihez sem ért a közlekedésen kívül, Szentkirályi Alexandra – a...
Bővebben >>