Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Márk napja van.
Dolgozzon Ön is hotel office-ban!
2020-11-16 20:55:05
Dolgozzon Ön is hotel office-ban!

Dolgozzon Ön is hotel office-ban!

A járványhelyzet azonban számos ember életét átírta, mivel sok cég kényszerült otthoni munkára kötelezni dolgozóit a kockázatok elkerülése érdekében. Azok, akik szívesen kiszabadulnának az otthoni 0-24 órás munkakörből, próbálják ki a hotel office-t, és teljesen más szemszögből látják majd a történteket!

 

Miért éppen hotel office?

 

Ha megváltoztatnánk a helyünket az otthoni munkavégzés alatt, érdemes olyan helyet választani, ahol kellő kényelemben, ugyanakkor nyugodt körülmények között végezhetjük teendőinket. 

 

Ma már szerencsére akad néhány hotel, amely tartalmas kínálatot állít össze azok számára, akik elvágyódnak otthoni irodájukból. A rájuk szabott szolgáltatások, s a kényelmes wellness lehetőségek mind a békés légkört hivatottak megteremteni. 

 

Ha Ön sem elégedik meg azzal, hogy egy hotelnek gyönyörű belső terei vannak, akkor a következő pár sorban ötletet adhatunk abban, hogy milyen szempontokat érdemes figyelembe venni a kiválasztás során. 

 

Mit tartalmaz egy igazi hotel office ajánlat?

 

A szoba gyakorlatilag párosítja a szállodai kényelmet és a home office-t, így egyáltalán nem mindegy, milyen ajánlattal állnak elénk. Akár néhány óráról, akár pár napról legyen szó, rendkívül fontos a rugalmas bérlési lehetőség megléte.

 

Az elterjedt opciók között említhető például a fél- és egész napos irodahasználat is. Az, hogy melyiket vesszük igénybe, nyilván attól is függ, hogy mennyi munka vár ránk a gép előtt. Lássuk, mit tartalmazhatnak az egyes ajánlatok!

 

Irodahasználat igénylése

 

A félnapos irodahasználat ajánlata például tartalmazza a szobai felszerelések használatát, a minibárfogyasztást, a kávé- és teafőző használatát, valamint a fénymásolás, szkennelés, fax küldésének lehetőségeit is. Az egész napos irodahasználat ugyanezen lehetőségeket tartalmazza, némi kiegészítéssel. Ebben az esetben már adott lehet egy könnyű ebéd, egy alkoholmentes ital, illetve 20% kedvezmény speciális wellness- vagy szépészeti kezelésekhez. 

 

Ha szimpatikusnak tűntek az ajánlatok, akkor látogassa meg a hévízi Hotel Európa fit**** különleges szobakínálatát, ahol személyre szabottan választhatja ki a tökéletes atmoszférájú szobát!

 

Színvonalas szolgáltatások

 

A korábbiakban megtudhatta, milyen az ideális ajánlat, ha hotel office-ról van szó, azonban maga a hotel és annak adottságai, szolgáltatásai sem utolsóak, így érdemes ezekről is tájékozódni foglalás előtt.

 

Fontos, hogy olyan községben helyezkedjen el, ami valami pluszt ad nekünk, pont mint a példákat illetően, Hévíz esetében. Egy ilyen környéken kihasználhatóak például a gyógyvíz előnyei, s különböző wellness- és gyógyászati kezelésen is részt vehetünk. De szóba jöhetnek a lézeres, kozmetikai kezelések vagy az aktív gyerekprogramok is. 

További híreink
Az unió történetének legnagyobb bővítése
Ünnepi ülés keretében emlékezett meg az Európai Parlament az unió legnagyobb bővítésének 20. évfordulójáról.
2024-04-24 17:17:05, Hírek, Színes Bővebben
Nagyobb védelem az egyre kifinomultabb emberkereskedelem ellen
Nagyobb védelmet nyújtanak az emberkereskedőknek áldozatul esetteknek az Európai Parlament által elfogadott szabályok.
2024-04-23 19:19:20, Hírek, Színes Bővebben
A bejárati ajtó több mint egy egyszerű nyílászáró
Igaz, egy beltéri ajtóhoz hasonlítva már nem is olyan “egyszerű” a szerkezete, hisz sok mindenben eltér a felépítése, kialakítása. A bejáratnál lévő nyílászáró szimbolizá...
2024-04-23 16:35:24, Hírek, Színes Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Bár az iskola elsősorban a tanulásról, a különféle tudományágak megismeréséről szól, ám mellette lehetőséget...
Bővebben >>