Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Konrád, Tivadar napja van.
Dömsödi finoman leparasztozta a kampányoló Kövért
2016-02-17 16:40:03
Dömsödi finoman leparasztozta a kampányoló Kövért

Dömsödi finoman leparasztozta a kampányoló Kövért

A „mértéktartó és pártatlan” házelnök azt üzente a nógrádi megyeszékhely lakóinak "nem szabad hibázni", olyan polgármestert kell választani, aki "megtalálja a partneri viszonyt a kormányzattal". Azt is mondta, hogy az ő jelenléte is üzenet: a kormány ott áll a fideszes jelölt mögött.

 

Dömsödi szerint Kövér ezzel a beszéddel nem érdemelte ki egyetlen demokrata tiszteletét sem, és neki nógrádi polgármesterként – Pásztó és Salgótarján nem egész 30 kilométerre fekszik egymást – a leghatározottabban vissza kell utasítania „azt a nyomásgyakorlást, amit Ön a demokratikus választás előtt megengedett magának”. A bejegyzésben kitér arra is, hogy „más országban az ilyen mondatok bűncselekménynek számítanak”, addig Magyarországon ezeket évek óta tétlenül hallgatja mindenki.

 

A független polgármesterként dolgozó politikus végül felszólította Kövért, hogy kövesse meg a salgótarjániakat, és „legközelebb számoljon legalább 1990-ig, mielőtt kinyitja a száját”.

 

További híreink
Neked milyen álmaid irodája?
Rengeteg olyan munkakör van, amelyet különböző méretű irodahelyiségekben kell végezni. Rutintalan irodista azt hihetné, hogy teljesen mindegy minden, a lényeg, hogy leg...
2024-04-17 10:50:40, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Magyar Péter, a hiányzó hős
Bármilyen előzmény nélkül, mint derült égből a villámcsapás, én is úgy találkoztam először Magyar Péter nevével - Bruck András FB-jegyzete.
2024-04-13 08:33:55, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Kovács államtitkár Magyar Péterről: ezt következmények nélkül nem lehet hosszú távon művelni
Szerinte Magyart elhagyta a felesége és ez bosszúállásra sarkallja.
2024-03-22 12:58:01, Hírek, Aktuális3 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Mind kül-, mind pedig beltéren változatlan népszerűségnek örvend a vakolás, amely egy kifejezetten nagy múltra...
Bővebben >>