Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Emma napja van.
Dopeman: A magyarok még soha nem éltek olyan jól, mint Orbán alatt
2021-07-08 17:47:50
Dopeman: A magyarok még soha nem éltek olyan jól, mint Orbán alatt

Dopeman: A magyarok még soha nem éltek olyan jól, mint Orbán alatt

„Orbán-szobor-fej-rúgóként szomorú kimondanom, de a magyarok még senki alatt nem éltek olyan jól, mint az Orbán-kormány alatt” – közölte Dopeman, azaz Pityinger László rapper, utalva arra, hogy 2013-ban egy ellenzéki tüntetésen belerúgott egy hungarocell Orbán-szobor letört fejébe.

 

A zenész most egy egyórás, „Hogyan váltsák le Orbán Viktort? Így nem. Legalábbis szerintem” című videóban mondta el a véleményét az ellenzékről, azaz arról, hogy szerinte nem lenne helyes, ha „ez a hat ló vontatta szekér érne a célba az Orbán vezette Lamborghini helyett, és menten szét is szaladnának a lovak”.

 

Szerinte az ellenzék „bármilyen struktúra hierarchia irányítására teljességgel képtelen”, amit bizonyít a főváros helyzete.

 

„Sétálj be Budapestre, a Nyugati pályaudvar környékére. Testvérem, nagyon kemény, amit kimondok: koszos a város, redvás, a szél fújja a szemetet. Budapest mocskos” – indokolta véleményét Dopeman. Szerinte az előválasztás amúgy sem szól semmi másról, mint hogy Gyurcsány Ferenc mit akar, és hogy „Gyurcsány bosszúja beteljesedik az MSZP-n”, ráadásul Gyurcsány „megeszi az összes ellenzéki pártot, és ez nem Fidesz-álláspont: aki kinyitja a szemét, az ezt látja”.

 

Hozzátette, pontosan tudja, hogy a kormányban van korrupció, „tudom, hogy sokan urizálnak, sokan nagyon meggazdagodtak, és egyáltalán nem keresztények, (…) de engem ez nem érdekel, leszarom, érted, nem izgat, mert előtte a másik csinálta, csak arra már nem emlékeznek”. Szerinte sokkal jobb egy korrupt, velejéig rohadt, biznisz-alapú kormány, mint egy eszmeiségtől átfűtött, elvi alapú pártocska, mert a korrupt arra is fog figyelni, hogy ami korrumpálódik, az ki tudja termelni a korruptságát.

 

Azt is elárulta, mit ért az ellenzék elvi alapján: „Az ellenzék beállt az őrült LMBTQ-tömbbe, már bejött ez az őrült eszmeiség, és ebből baj lesz”. Így aztán üzent is azoknak a barátainak, akik az LMBTQ-közösségbe tartoznak, és akik szerinte úgy kisajátították a szivárványt, mint a Fidesz a kokárdát:

 

„Amit ti csináltok, az a mágnes mínusz vége a mínusszal, mintha a konnektorba nem a dugót akarnám dugni, hanem a konnektorral dörzsölném össze. Egész egyszerűen a természet működése folytán nem működőképes ez.” Szerinte nem az a lényeg, hogy kik a perverzek, a Kaleta meg a Szájer, mert minden párt tele van ezzel az embertípussal.

 

Dopeman arról is elmondta a véleményét, hogy egyesek szerint elnyomás és diktatúra jellemzi az országot. Szerinte ez nem igaz, ugyanis Fekete-Győr András – „Che Guevara, akinek csak megszületni volt nehéz” – Bécsben ehetett bécsi szeletet, hűs citrommal.

 

(forrás: hvg.hu)

 

 

 

 

 

További híreink
Havas Henrik építené Gattyán György médiabirodalmát
A politikusok korrupciós ügyeit és a gazdasági szereplők visszaéléseit szeretné felgöngyölíteni oknyomozó csapatával Havas Henrik. A legendás televíziós szakember a napok...
2024-04-18 17:49:41, Hírek, Aktuális2 Bővebben
Vitézy Dávid szerint öt éven belül megépülhet a vidámpark Budapesten
Az önkormányzati választáson főpolgármesterként induló Vitézy Dávid a BKK-rendészet megerősítése után új szórakoztató központot ígér a budapestieknek – és még közpénz s...
2024-04-18 17:49:40, Hírek, Aktuális2 Bővebben
A világ legnagyobb IT vállalata tarol a használt laptopok piacán is
A használt laptopok piacán számos márkával találkozhatunk, de főleg a legnagyobbak jól bejáratott sorozatai tűnnek fel. Nem véletlen, ugyanis ezek már bizonyítottak, tart...
2024-04-12 14:15:10, Hírek, Aktuális2 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Bodrogi Gyula, a Nemzet Színésze, Kossuth-díjas, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja, színházi szerepek,...
Bővebben >>