Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Enikő napja van.
Dörgedelmes levélben teszi helyre az ellenzéki sajtót a 888 főszerkesztőjébe beleszeretett beosztott
2018-12-03 17:39:54
 Dörgedelmes levélben teszi helyre az ellenzéki sajtót a 888 főszerkesztőjébe beleszeretett beosztott

Dörgedelmes levélben teszi helyre az ellenzéki sajtót a 888 főszerkesztőjébe beleszeretett beosztott

Az erotikát pedig hagyjuk a hanyatló nyugat ópiumának – de azért szippantsunk bele cseppet, csak hogy képben legyünk.

 

Amint teszi ezt pont a kis G. pont, miközben a habonyi hagymázban szédelegve kormánymilliárdokból harcol az ellenség ellen, amit amúgy demokráciának hívnak, bár hadvezéri alkata nem látszik ki a szúette zsoldosai sorfala mögül, így hát, ha már nem látja az ellenséget, inkább házinyúlra lő. Nem rossz az sem elvtársak – és elvtársnők.

 

„Aki a magánéletemet megsérti, az átlép egy határt”írta önérzetesen Pszicho 888 Horváth Zsófia zsurnaliszta, aki véletlenül összejött pont a 888-as főnökével, G. Fodor Gáborral.

 

Mélységesen fel van háborodva. Mert a liberálisoknak semmi sem szent, bort isznak és vizet prédikálnak. Azok, akik magukat a szabadság bajnokainak állítják be, most épp a magánélethez való jogait sértik meg – háborog teljes joggal a saját női metszéspontján és a főnöke lábán vagy micsodáján álló hölgy.

 

 G. Fodor Gábor a 888.hu főszerkesztője

 

Majdnem igazat is adtunk neki dörgedelmes posztját olvasva, melyben az érzelmeit és a fizetési szalaggal váratlanul rátört főnökét védi a magánélet szentségével – amit nem mellesleg ország-világ elé tárt.

 

Majdnem igazat adtunk, de aztán mégsem, ugyanis.

 

Mert arról nem mesélt, hogy a praktikus főnök-vőlegény combóval a párás szemű szerelem és a magánélet szentségének felhorgadása okán miért is nem tartotta gyomorforgatónak apalapja hasábjain a kis G. által jóváhagyott ízléses eszmefuttatást két éve az MSZP-s Tóbiás József 30 évvel azelőtt modell feleségéről, kinek aktképe alá főnök-vőlegény combó áldásával írták kloákaportáljukon, hogy az olvasótáborukból vajh’ veri-e erre bárki a saját vagy esetleg a szomszédja, netán a főnöke farkát..?!

 

Bár a magyar politikában szinte semmi sem szent, még a sokat látott politikusokat is kiakasztotta a G. Fodor által vezetett 888.hu két évvel ezelőtti húzása.

 

Ráadásul az olvasók is szavazhattak arról, hogy kivernék-e Tóbiás feleségének képeire – írta akkor a kormányseggnyaló portál.

 

A „cikk” ráadásul leközölte Tóbiás 13 éves kiskorú lányának, Ninának a fotóját is, mely kapcsán a szerző megjegyezte: nem tudni, mi a rosszabb: ha a tinédzser lány apját követné a politikai pályán, vagy az anyját a pornófotózásban.

 

Rába Tímea - anno 

 

Mindez rendben van Pszicho 888 Horváth Zsófia szerint.

 

De Pszicho 888 Horváth Zsófia menyasszony-beosztott szerint az viszont nincs rendben, hogy nyilvános közösségi oldaláról továbbított párásszeműen meghitt érzelmes képen csámcsognak a sorosista perverzek, mert rátalált a főnöke mellett a boldogságra s ezt a széles nyilvánossággal is megosztotta.

 

A 888 portál teljes szellemi fegyverzetében válaszolt a nemtelen támadásokra s mivel maximálisan egyetértünk a szavaival, nem is ragadnánk ki egyetlen mondatot sem a tökéletes egységből:

 

„Adott egy privát instagram fiók. Adott pár ’függetlenobjektív újságíró’, indexes zsúrpubi, akik lelopnak pár fotót a privát fiókból, majd fűnek fának osztogatják, olyan minősíthetetlen kommentekkel, amiket ki sem idéznék. Mindezt miért is? Mert a képen szerepel valaki, akit ismernek? És éppen egy boldog pillanatot örökített meg a szerelmével? Mi is ebben a gyomorforgató? A gyomorforgató egytől egyig az az ember, aki részt vett ebben megosztással, kommenteléssel vagy a fűben lapítással.

 

Azért megkérdezném a magát ’elfogadó, toleráns, békés és mindigmindent tiszteletben tartó’ bagázstól: Mi a cél? A gyalázkodás? A lejáratás? A magánélethez való jog földbe tiprása? Vagy csak pont olyan romlott, erkölcsileg nulla, kirekesztő férgek vagytok, mint amilyennek minket tartotok? Szerintem az utóbbi.

 

A névtelen, arctalan kommentelő egy külön faj, neki nem számít semmi, csak, hogy a felgyülemlett frusztrációját kiadja. Általában egy kis lyukban gubbasztó pattanásos nyomorult, akinek két fröcsögés között az anyukája beviszi a habos kakaót. Neki nem számít a következetesség, a tisztesség, nincsenek határok. Ezt tudva rakom ki a platformra az arcomat. De a magánéletemet nem. És aki ebbe belenyúl, az átlép egy határt.

 

Büszke vagyok az életemre. A munkámra, a magánéletemre, a sikereimre és a kudarcaimra. Vállalom is, egytől egyik minden pontját.

 

Pontosan tudom – ahogy egyébként a legtöbb fröcsögő is – hogy ez nem az a világ, ahol teljesítmény nélkül jelen lehet lenni. Aki pedig ’ismerősnek ismerőse’, csak keményebben kell, hogy dolgozzon. Politikát csinálunk. A bizalom itt kulcskérdés. Ha épp az dolgozik a legjobban, akivel személyesen is kapcsolatod van, nem érvényes a ’munkát ne keverd a magánélettel szabály’, együtt dolgozol vele.

 

Ahogy én is együtt dolgozom a vőlegényemmel.

 

A munkában dolgozunk. A magánéletünkben élünk. Ez utóbbihoz pedig senkinek semmi köze, az kap bepillantást, akivel szeretnénk megosztani. Belenyúlni, lopni belőle, majd erről fröcsögni: ez visszaélés. Sőt, erőszak. Aki pedig ennek felületet ad, végignézi ahogy történik és nem szól semmit vagy röhögve nyom egy likeot, az cinkos.

 

A következő alkalommal, amikor valamelyik függetlenobjektív világbékedzsihádista vagy liberális tumblr-huszár arról írna, hogy szegény migránsok/nők/gyerekek/állatok/fogyatékosok stb emberek jogait így meg úgy sértették meg, vagy mielőtt prédikálásba kezdenétek, hogy senkit nem lehet elítélni és megbélyegezni bőrszíne/testsúlya/vallása/kultúrája/kinézete stb miatt, álljatok már be egy tükör elé.

 

És köpjétek is nyugodtan le magatokat.

 

A felelősség vállalása helyett, csak még magasabbra raktátok magatokat az erkölcsi piedesztálon. De tudjátok mi a helyzet? Attól még, hogy a szart a polcra tesszük, nem lesz belőle lekvár!”

 

A legutóbbi mondattal maximálisan egyetértünk magunk is. Talán kezdhetnénk is a polctisztítást praktikus főnökszerelmével.

 

(forrás: szabadhir.hu)

További híreink
Tarlós és a náci fogyatékosság
Tarlós szerint ma Magyarországon elég furcsa világot élünk, mert el kell viselni a szellemi fogyatékosokat.
2019-09-14 17:17:14, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Pikó: „Fél a Fidesz – véget vetünk az einstandnak!”
Bő ezres tömeg gyűlt össze pénteken koraeste a Práter utca felső szakaszánál, a Pál Utcai Fiúk szoborcsoportnál, hogy tiltakozzanak a 8. kerületi polgármesterjelölt Pikó ...
2019-09-14 17:17:08, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Az újbudai polgármester ingyenkrumpli után villanyégőkért gyűjti a támogatást
Regisztráció, vagyis telefonszám, életkort és e-mail cím megadása fejében adják oda azokat a LED izzókat, amelyeket Hoffmann Tamás fideszes polgármestere nevében kínálnak...
2019-09-13 15:11:22, Hírek, Aktuális3 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A Nemzeti Örökség Intézete (NÖRI) a nemzetközi példákat követve futóútvonalakat jelöl ki a Fiumei úti sírkert ...
Bővebben >>