Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Andrea napja van.
Dübörög a kampánykreativitás: ünnepélyes gyepátadás, polgármesteri portréval díszített sör – van minden
2019-09-25 11:38:02
Dübörög a kampánykreativitás: ünnepélyes gyepátadás, polgármesteri portréval díszített sör – van minden

Dübörög a kampánykreativitás: ünnepélyes gyepátadás, polgármesteri portréval díszített sör – van minden

Az ingyen sört a település jelenlegi polgármestere, Kovács Ferenc osztogatta, aki szerint “ez nem befolyásolja a választókat”.

 

A trükköt nem először veti be a regnáló polgármester, 2015-ben is osztott már saját arcképével ellátott sört. Kovács az azonnali.hu-nak beszélt a kampányfogásról: Tápiószele egy kisváros, és ami a nagypolitikában megtörténik, az egy idő után bárhol megtörténhet, például országgyűlési képviselők is osztogatnak mindenfélét. „Ha abban nincs kivetnivaló, egy helyi polgármesterjelölt is élhet a dologgal” – tette hozzá. Hogy mindehhez mit szól az eredeti gyártó és forgalmazó, arról nincs információ.

 

 

A Magyar Hang beszámolója mindezt tromfolni képes, ugyanis a lap arról számol be, hogy ünnepélyes keretek között adták át a szekszárdi Wunderland német nemzetiségi óvoda új gyepszőnyegét.

 

A kivételesen innovatív izgalmas eseményen az óvodás gyerekeknek végig kellett ülnie Soltész Miklós, a Miniszterelnökség egyházi és nemzetiségi kapcsolatokért felelős államtitkára, Ács Rezső polgármester és Ritter Imre, az Országgyűlés nemzetiségi bizottságának elnöke beszédeit.

 

Bár különböző tolmácsolásban, de a gyepszőnyeg átadásáról beszámolt az MTI, illetve Hadházy Ákos országgyűlési képviselő is, az illusztrációt neki köszönhetjük.

További híreink
Neked milyen álmaid irodája?
Rengeteg olyan munkakör van, amelyet különböző méretű irodahelyiségekben kell végezni. Rutintalan irodista azt hihetné, hogy teljesen mindegy minden, a lényeg, hogy leg...
2024-04-17 10:50:40, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Magyar Péter, a hiányzó hős
Bármilyen előzmény nélkül, mint derült égből a villámcsapás, én is úgy találkoztam először Magyar Péter nevével - Bruck András FB-jegyzete.
2024-04-13 08:33:55, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Kovács államtitkár Magyar Péterről: ezt következmények nélkül nem lehet hosszú távon művelni
Szerinte Magyart elhagyta a felesége és ez bosszúállásra sarkallja.
2024-03-22 12:58:01, Hírek, Aktuális3 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A Petőfi Sándorról és a márciusi ifjakról szóló történelmi kalandfilmet a nyitóhétvégéjén több mint 75 ezren n...
Bővebben >>