Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Ágnes napja van.
Dúró Dóra újabb mesekönyvet likvidált
2020-10-09 18:58:19
Dúró Dóra újabb mesekönyvet likvidált

Dúró Dóra újabb mesekönyvet likvidált

Dúró Dóra különösen felháborítónak tartja, hogy a kötet – a Vagánybagoly és a harmadik Á című, avagy mindenki lehet más alcímű mesekönyv – a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával jelent meg. Hozzátette, hogy a kötet szerzője, Bán Zsófia beszédet mondott a 2013-as Budapest Pride megnyitóján.

 

A politikus homoszexuális propagandának tartja, hogy az egyik szereplőnek nem apja és anyja, hanem két anyja van. Azt is problémának tartja, hogy a mesekönyv egy másik részletében a szerző érzékenyíti „gyerekeinket” a fekete bőrű külföldi osztálytárs befogadására, az egyik gyerekszereplő pedig viccelődve a „beverem a pofáját” kifejezést használja.

 

Dúró Dóra kérdésre válaszolva közölte: egyetért Borbély Lénárd Fidesz–KDNP-s csepeli polgármester azon intézkedésével, hogy a kerületi intézményekben betiltotta a Meseország mindenkié című könyvet.

 

(forrás: szeged.hu)

További híreink
Vécékért tüntettek - rabosították a Város Mindenkié Csoport három aktivistáját
Egy járókelő följelentette az aktivistákat, a rendőrség (két járőrautó) pedig tüstént lecsapott rájuk. A rendőrök az aszfalt „állagsérülésének” felmérésére szakértői csop...
2021-01-19 20:12:04, Hírek, Aktuális2 Bővebben
Meghaladta a négymilliót az Egyesült Királyságban beadott oltások száma
A brit egészségügyi minisztérium vasárnap közzétett összesítése szerint az előző 24 órában 324 233 embert oltottak be a koronavírus elleni vakcinával, így 3.559.179-re em...
2021-01-17 11:49:50, Hírek, Aktuális2 Bővebben
Fullajtár Andrea is felmondott az SZFE-n, kormányhű oktatókról szivárgott ki névsor
A jelenlegi vezetés a színésznő szerint már csak zárt ajtók mögött kommunikál, és abból is világosan látszik, mire készülnek.
2021-01-16 18:05:40, Hírek, Aktuális2 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A már nem tanuló 26 éven aluliak a 33 százalékos hétvégi kedvezményt január 3-án éjfélig vehetik igénybe. Felh...
Bővebben >>