Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Béla napja van.
Eddig a hiteléből élt, most inkább megvette az Orbán-vej Tiborcz Demján bankját
2021-12-31 13:13:59
Eddig a hiteléből élt, most inkább megvette az Orbán-vej Tiborcz Demján bankját

Eddig a hiteléből élt, most inkább megvette az Orbán-vej Tiborcz Demján bankját

A BDPST Zrt. megvásárolja Gránit Bank többségi tulajdonosa, az E.P.M. Kft. túlnyomó részét – közölte a bank a lap megkeresésére. A Tiborcz István, Orbán Viktor kormányfő vejének érdekeltségébe tartozó BDPST a bank papírjainak 57 százalékát vásárolta fel. A tranzakció véglegesítéséhez szükség van még a Magyar Nemzeti Bank jóváhagyására is, de a vevő személyének ismeretében aligha kétséges, hogy megkapja.

 

A közlemény szerint a bank menedzsmentje nem változik, azaz Hegedűs Éva, a Forbes által legbefolyásosabbnak választott magyar nő lesz továbbra is az elnök-vezérigazgató.

 

Hegedűs az vásárlásról azt írta: „A stratégiai célok továbbra is változatlanok: élen járni az innovációban, újabb és újabb banki termékeket bevezetni kiemelkedő ügyfélélmény biztosításával, folytatni a konzervatív hitelezési politikát, fenntartani a működéshatékonysági előnyt. Az ehhez szükséges tőkét az új befektető biztosítja.”

 

A cég be is nyújtotta a tranzakció zárásához szükséges pénzügyi felügyeleti engedélyről a kérelmet a Magyar Nemzeti Bankhoz, ennek elbírálása már folyamatban van.

További híreink
Neked milyen álmaid irodája?
Rengeteg olyan munkakör van, amelyet különböző méretű irodahelyiségekben kell végezni. Rutintalan irodista azt hihetné, hogy teljesen mindegy minden, a lényeg, hogy leg...
2024-04-17 10:50:40, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Magyar Péter, a hiányzó hős
Bármilyen előzmény nélkül, mint derült égből a villámcsapás, én is úgy találkoztam először Magyar Péter nevével - Bruck András FB-jegyzete.
2024-04-13 08:33:55, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Kovács államtitkár Magyar Péterről: ezt következmények nélkül nem lehet hosszú távon művelni
Szerinte Magyart elhagyta a felesége és ez bosszúállásra sarkallja.
2024-03-22 12:58:01, Hírek, Aktuális3 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Romos és penészes cserelakás, amelyet felajánlott a MÁV az egyik bérlőnek, akinek a szerződését a mini-Dubaj m...
Bővebben >>