Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Emma napja van.
Egri plébánia kampányol a női önállóság ellen
2015-11-27 21:20:35
Egri plébánia kampányol a női önállóság ellen

Egri plébánia kampányol a női önállóság ellen

Továbbá:

 

„A fogamzásgátló széles körű használata házastársi hűtlenséghez és az erkölcsi nevelés általános fellazulásához vezet!”

 

"A nőt ösztönkielégítése puszta eszközévé alacsonyítja. A férfi nem partnerként tekint a nőre, akinek tisztelettel és szeretettel tartozik."

 

"A fogamzásgátlás használata veszélyes hatalmat juttat azon állami hatóságok kezébe, amelyek túlteszik magukat az erkölcsi alapelveken."

 

Az egri Minorita templomban egy ideje egy furcsa kis alkotással és kiírással sokkolják a magáról valamit is tudó nőket és reméljük, hogy sok férfit is. A női fogamzásgátlás ellen kampányolnak, de úgy, ahogy nem sok helyen látni - vette észre a vs.hu.

 

A néhány A4-es papíron közölt magvas gondolat mellett egy kokárdával átkötött babakocsi látható, amelyben virágokat is tettek, és igen, ez így egy sírhoz hasonlít.

 

A közelmúltban egy halott csecsemőt találtak az Eger-patakban, és a rendőrök még mindig nem találják a tettest. Ha az a nő szedett volna fogamzásgátlót, talán nem történt volna tragédia.

 

(egriugyek.hu)

 

További híreink
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Aktuális Bővebben
Családi nyaralás Ausztria legnagyobb UNESCO parkjában
A gyermekes családok mind tudják, hogy gyerekkel elindulni egy nyaralásra nem leányálom. Egyrészt maga a szervezés és csomagolás is már egy kész tortúra, különösen, ha ki...
2024-04-15 15:34:58, Hírek, Aktuális Bővebben
A gyerekek igazán tudnak örülni az ajándékoknak
Sok családban megszokott dolog, hogy az olyan ünnepeken, mint a karácsony, csak a gyerekek kapnak nagy ajándékokat, a felnőttek egymás között csak jelképes figyelmességek...
2024-04-09 19:37:46, Hírek, Aktuális Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Sok családban megszokott dolog, hogy az olyan ünnepeken, mint a karácsony, csak a gyerekek kapnak nagy ajándék...
Bővebben >>