Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Tibor napja van.
Egy év felfüggesztett börtönt kapott Fekete-Győr András
2024-02-13 17:37:30
Egy év felfüggesztett börtönt kapott Fekete-Győr András

Egy év felfüggesztett börtönt kapott Fekete-Győr András

Az ügy 2018 óta, a túlóratörvény miatti tüntetésektől fogva húzódik, ahol Fekete-Győr füstgyertyát dobott a rendőrsorfal elé. Az elsőfokú bíróság tavaly még felmentette a csoportosan, társtettesként elkövetett hivatalos személy elleni erőszak vádjában.

 

Társát, Szarvas Koppány Bendegúz momentumos politikust előzőleg két év börtönre ítélték, amelynek végrehajtását három évre felfüggesztették. Szarvas esetében a jogi minősítést változtatta meg a törvényszék az elsőfokú végzéssel szemben, így maradt a felfüggesztett szabadságvesztés.

 

Fekete-Győr esetében enyhítő körülmények a büntetlen előélet és az, hogy kisgyereket nevel, de mégis a felfüggesztett szabadságvesztés mellett döntöttek a bűncselekmény súlya miatt, de mentesítéssel, ami példa nélküli.

 

A politikus elmondta, hogy ez ugyan pozitív, mert nincs civiljogi következménye az ítéletnek és nincs büntetett előítélete, azaz a parlamenti mandátumáról sem kell lemondania, de mindenképp megtámadják az ítéletet. Fekete-Győr elmondta, hogy hamarosan közleményt fog kiadni az üggyel kapcsolatban.

További híreink
Magyar Péter, a hiányzó hős
Bármilyen előzmény nélkül, mint derült égből a villámcsapás, én is úgy találkoztam először Magyar Péter nevével - Bruck András FB-jegyzete.
2024-04-13 08:33:55, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Kovács államtitkár Magyar Péterről: ezt következmények nélkül nem lehet hosszú távon művelni
Szerinte Magyart elhagyta a felesége és ez bosszúállásra sarkallja.
2024-03-22 12:58:01, Hírek, Aktuális3 Bővebben
A Momentum szerint Sulyok Tamás méltatlanná vált a köztársasági elnöki pozícióra
Bedő Dávid, a Momentum frakcióvezetője szerint két hét alatt vált méltatlanná Sulyok Tamás a köztársasági elnöki pozícióra, ugyanis hazudott a családjával kapcsolatban.
2024-03-22 12:57:58, Hírek, Aktuális3 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A mesterséges megtermékenyítés hatásfokának növelése és az embriók maximális védelme érdekében csökkentették a...
Bővebben >>