Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma József napja van.
Egy kancsal racka lett az atlétikai VB kabalaállata
2023-05-12 11:26:56
Egy kancsal racka lett az atlétikai VB kabalaállata

Egy kancsal racka lett az atlétikai VB kabalaállata

A 444 szerint a 2023-as atlétikai világbajnokság is erős jelölttel neveztek a szervezők: csütörtökön az esemény helyszíneként szolgáló Nemzeti Atlétikai Központban bemutatták Youhuu-t, a Kárpát-medencében honos racka juhot:

 

A Nemzeti Atlétikai Központban helyszíni szemlét tartott a nemzetközi szövetség, amelynek vezérigazgatója, Jon Ridgeon személyesen is itt volt csütörtök délelőtt, hogy átadja az írásos engedélyt a rendezésre. Ridgeon egy kolomppal hívta elő Youhuu-t.

 

„Szerethető, egyedi és büszke a magyarságára, vagyis minden benne van, amit üzenni szeretnénk. Legyünk mindannyian Youhuuk, hétköznapi hősök” – összegzett Németh Balázs, az eseményt szervező cég vezérigazgatója, volt köztévés bemondó a Telex beszámolója szerint.

 

Youhuu mellett a sajtótájékoztató apropója az volt, hogy 100 nap múlva kezdődik az atlétikai vébé. A sajtótájékoztatón Németh Balázs azt mondta, hogy szerinte 3 milliárd ember nézheti majd a játékokat, és legalább 1 milliárd tényleges nézőre számítanak is. 400 ezer jegyet szeretnének eladni, 203 ország sportolóinak teljesítményében lehet majd gyönyörködni – Youhuu mellett.

 

 

További híreink
Tegyük tisztába a fogalmakat!
Ma már a legtöbb cégnek szüksége van weboldalra vagy az internetes kereskedéshez webáruházra, és ennek kapcsán kerülnek előtérbe a domain és a tárhely fogalmak, amelyekrő...
2024-03-14 17:32:38, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Online is vehetünk autópálya-matricát
Sokan biztosan emlékeznek még azokra az időkre, amikor a benzinkúton kellett sorban állni a szélvédőre simítható, onnan aztán csak darabokban leszedhető autópálya-matri...
2024-03-14 17:32:36, Hírek, Aktuális3 Bővebben
A látványos álviták után külön egyezséget kötött a Momentum és a DK
A DK visszalépteti eddigi csepeli jelöltjét és beáll a momentumos Dukán András Ferenc polgármester jelölti kampánya mögé.
2024-03-02 16:17:16, Hírek, Aktuális3 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Az ajtók és ablakok a lakás szinte leggyakrabban használt részei, nem csoda, ha egy idő után eldeformálódnak é...
Bővebben >>