Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma József napja van.
Egymillióval segíti Böjte Csaba alapítványát az MSZP
2020-05-25 10:34:19
Egymillióval segíti Böjte Csaba alapítványát az MSZP

Egymillióval segíti Böjte Csaba alapítványát az MSZP

Egymillió forinttal segíti az MSZP a Böjte Csaba ferences rendi szerzetes alapította Dévai Szent Ferenc Alapítványt a koronavírus-járvány okozta nehézségek enyhítésére – mondta el a Népszavának Molnár Zsolt, az Országgyűlés nemzeti összetartozás bizottságának alelnöke, a szocialisták pártigazgatója egyben fővárosi elnöke.

 

Az összeg az ellenzéki párt országos elnökségi tagjainak, valamint parlamenti frakciójának a többségének adományából gyűlt össze. A pénzt szerdán át is utalták az alapítvány számára, amelyet az erdélyi gyermekvédelmi intézmények, iskolák, óvodák támogatására, továbbá a koronavírus elleni védekezéshez szükséges eszközökre fordíthatnak.

 

A szocialisták keresték meg az alapítványt. A pártigazgató szerint ugyan a határon túli magyarság sorsának kérdésében az ellenzéki pártok között is lehet nézetkülönbség, az MSZP a maga részéről, más pártokkal együtt, kiemelten fontosnak tartja a segítségnyújtást – nyilatkozta a Népszavának.

 

További híreink
Dobrev Klára szerint nem Magyar Péter kell Magyarországnak
Varga Judit lemondott igazságügyi miniszter volt férje még a Demokratikus Koalíció vezetését is megrengette, miután többtízezres tömeget tudott összehívni március 15-én B...
2024-03-17 11:52:01, Hírek, Aktuális2 Bővebben
Tarlós a honvédelmi miniszter feleségét szeretné főpolgármesternek
A volt főpolgármester szerint Vitézy Dávid semmihez sem ért a közlekedésen kívül, Szentkirályi Alexandra – akit valamikor ő talált ki – viszont ismeri az önkormányzati ...
2024-03-17 11:51:59, Hírek, Aktuális2 Bővebben
Míg Orbánnak alig van pénze, az apja uradalma egyre csak hízik
Az Orbán család már hosszú évek óta építgeti, szépítgeti a hatvanpusztai luxusmajorságot, József nádor egykori birtokát.
2024-03-17 11:51:57, Hírek, Aktuális2 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Denke Lajos és felesége emléktábláját nem könnyű megtalálni a Visegrádi-hegységben, talán ezért sem tűnt fel h...
Bővebben >>