Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Márk napja van.
Egyre többet veszít Ronaldo az egyre kínosabb erőszakolós-botrányban
2018-10-15 09:53:49
Egyre többet veszít Ronaldo az egyre kínosabb erőszakolós-botrányban

Egyre többet veszít Ronaldo az egyre kínosabb erőszakolós-botrányban

A labdarúgósztár mindent megtesz, hogy elkerülje a börtönbüntetést, a jogászok pedig – nem kevés pénzért – azon fáradoznak, hogy megvédjék a hírnevét, és sikeresen megcáfolják a súlyos vádakat, amelyekkel illették. Az említett csapatban sztárügyvédek mellett segédkezik korábbi rendőrségi és igazságügyi szakértő is.

 

Ronaldót először Kathryn Mayorga vádolta meg mondván, szerinte a focista 2009-ben egy Las Ve-gas-i hotelben análisan megerőszakolta, majd 375 ezer dollárt fizetett a hallgatásáért. Az ügyet a német Spiegel című lap göngyölítette fel újra, az újság a nő orvosi látleleteit, valamint a Ronaldo beismerő vallomását tartalmazó dokumentumokat is nyilvánosságra hozta. A futballista sztárügyvédje, az amerikai Peter S. Christiansen szerint utóbbi okmányok számítógépes kalózok által készített hamisítványok.

 

Azóta újabb állítólagos áldozatok kerültek elő. A focista az ügy kirobbanása után kijelentette, soha nem követett el nemi erőszakot.

 

„Határozottan tagadom az ellenem felhozott vádakat. A nemi erőszak utálatos bűn, amely ellenkezik azzal, amiben én hiszek. Azon leszek, hogy tisztázzam a nevem, ezért nem szeretném táplálni a találgatásait azon embereknek, akiknek az a céljuk, hogy az én káromon hívják fel magukra a figyelmet. Tiszta a lelkiismeretem, nyugodtan várom a vizsgálat eredményét” – írta közösségi oldalain a klasszis.

 

Amennyiben Cristiano Ronaldo valóban nemi erőszakot követett el, nagyon súlyos büntetés várhat rá, a számára legrosszabb forgatókönyv szerint akár életfogytiglanra is börtönbe zárhatják. Az egyesült államokbeli Las Vegasban egyébként soha nem évül el a nemi erőszak.

További híreink
Mindenki álma és rémálma egyszerre: az első randi!
Az talán ma már nem is kérdés, hogy a kapcsolatok java része az internetes portálokon kezdődik. Akár a közösségi oldalakat, akár a társkereső portálokat nézzük, mindegy...
2024-04-18 12:07:52, Hírek, Sport Bővebben
Hogyan érdemes a vakolt falat festeni?
Mind kül-, mind pedig beltéren változatlan népszerűségnek örvend a vakolás, amely egy kifejezetten nagy múltra visszatekintő építési művelet. A kültéri vakolat nem csupán...
2024-04-16 09:42:07, Hírek, Sport Bővebben
Ne felejts el játszani!
Azt mondják, sosem öregszik meg az, aki nem felejt el játszani. Természetesen más játékok kerülnek terítékre gyermek-, illetve felnőttkorban, de a lényeg az, hogy mindket...
2024-04-09 17:58:00, Hírek, Sport Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A gyermekes családok mind tudják, hogy gyerekkel elindulni egy nyaralásra nem leányálom. Egyrészt maga a szerv...
Bővebben >>