Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Tekla napja van.
Ékszer és Csokoládé Szalon: édes gyönyör a SYMA-csarnokban
2013-12-12 10:59:37
Ékszer és Csokoládé Szalon: édes gyönyör a SYMA-csarnokban

Ékszer és Csokoládé Szalon: édes gyönyör a SYMA-csarnokban

Apró száncsengők hangja és forrócsoki illata költözik a SYMA Rendezvényközpontba három napra.

 

December a várakozás időszaka, a közelgő karácsony hangulata átjár mindent – jó ilyenkor kikapcsolódni a családdal együtt. Ilyen közös kikapcsolódásra várják az érdeklődőket a SYMA Rendezvényközpont C csarnokába három napra, december 13-15. között.

 

A 10. Hungoro Ékszer és Csokoládé Szalon a hamisítatlan családi karácsonyokat idézi: karácsonyi szalonzenében, a forralt bor aromájával kísérve merülhetnek el a látogatók a pompás ékszerek és finom csokoládékülönlegességek világában.

 

A rendezvényen minőségi bizsuk, arany, ezüst és acél ékszerek, ezeken kívül kézzel készült táblás csokoládék és bonbonok széles választéka várja az idelátogatókat. Persze nem csak kóstolni és nézni szabad az édességeket: a csokoládé szerelmesei egészen közel kerülhetnek a finomságokhoz. Olyan különleges újdonságokkal várják őket, mint a csokigyurma, a csokifestés, a csokimasszázs és megismerhetik a csokoládékészítő gépet is, amely minden édesszájú felnőtt és gyerek álma.


A rendezvény szervezői a gyerekek szórakoztatására is gondoltak – ha esetleg már túl sok lenne az édességből, vagy ha a felnőttek zavartalanul szeretnének elmerülni a csokik, az ékszerek és a forralt bor kínálta gyönyörökben - kicsik és nagyok bögrét, gipszdíszeket festhetnek, karácsonyi képeslapot készíthetnek vagy ékszereket és ajándékdobozokat gyárthatnak, amelyek a család karácsonyfája alá kerülhetnek majd.

 

A karácsonyi hangulatról több fellépő is gondoskodik majd: a három nap alatt színpadra lép Tóth Vera, Gájer Bálint és a Non Stop együttes, valamint a táncstúdiók közül bemutatkozik a Jamland, a Salsa Caballeros, a New Dance World, a Rock and Magic és a Starlight Dance tánciskola, a szalonzene felelőse pedig a Dina & Lamm Dávid duó lesz. A hangulatfelelős az egyébként csokiimádó Andódy Olga lesz.

 

A szervezők az első száz teljes áru belépőjegyet vásárló látogatónak egy karácsonyi bögrével kedveskednek mindhárom napon, de a többieknek sem lesz okuk búsulni, mert nyereményjátékon vehetnek részt, ahol értékes ajándékok várnak gazdára. A csarnok bejáratánál punccsal, forralt borral és kürtös kaláccsal várják a kedves látogatókat.

 

Jegyárak:

Felnőtt: 1250 ft,

Diák és nyugdíjas: 500 ft,

Családi (2 felnőtt és 2, vagy 3 gyerek): 3000 ft

6 éves kor alatt a belépés ingyenes.

 

 

JÁTÉK! JÁTÉK! JÁTÉK!

 

Figyelem! Karácsonyi ajándék a Hírhatártól! GARANTÁLT BELÉPŐJEGYET adunk ajándékba azoknak a kedves olvasóinknak a 10. HUNGORO ÉKSZER ÉS CSOKOLÁDÉ SZALON kiállítására, akik lájkolják a Hírhatár Online Facebook-oldalát, és ezt kommentben meg is írják nekünk!

 

A belépőket – családi illetve egyéni jegyek is rendelkezésre állnak – a helyszínen lehet átvenni, a kiállítás ideje alatt. (A jegyek korlátozott számban állnak rendelkezésünkre, a sorsolás a készlet erejéig tart.)

 

Utoljára frissítve: 2013-12-09 12:41:33

További híreink
Több állomás is megújul a Gyermekvasúton
A MÁV Széchenyi-hegyi Gyermekvasút több állomása is megújul, az Előre, mai nevén a Virágvölgy, már el is készült.
2021-08-12 21:27:37, Hírek, Kultúra Bővebben
Tájékozódás és irányészlelés fontossága gyermekkorban
A gyerekek életében nagyon fontos a tájékozódás képességének megfelelő fejlődése, ezzel együtt pedig az irányok helyes megtanulása. Nem mindegy ugyanis a hétköznapokban, ...
2021-06-14 18:25:03, Hírek, Kultúra Bővebben
Elhunyt Jankovics Marcell
Életének 80. évében elhunyt Jankovics Marcell rajzfilmrendező, grafikus, könyvillusztrátor, művelődéstörténész, a nemzet művésze, a Magyar Művészeti Akadémia tiszteletbel...
2021-05-29 12:01:29, Hírek, Kultúra Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A Carmina Burana, filmzenék és világhírű zongorista koncertje - csak néhány érdekesség - a szeptember 9-én ke...
Bővebben >>