Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Konrád, Tivadar napja van.
Eldekázta magát Orbán kedvenc miniszternője – most ügynökmúltú apja miatt magyarázkodhat
2019-11-28 11:55:36
Eldekázta magát Orbán kedvenc miniszternője – most ügynökmúltú apja miatt magyarázkodhat

Eldekázta magát Orbán kedvenc miniszternője – most ügynökmúltú apja miatt magyarázkodhat

Kedvenc újkeletű üstökösszerű politikusom dr Varga Judit (megbízott) igazságügy-miniszter(helyettes) most elmondta, hogy a III/II-es SZT (szigorúan titkos) állományban alhadnagyi rendfokozatban szolgáló apja igaziból csak szállodavezető volt Miskolcon, valójában dödmödöm, nem olyan kommunista ügynök volt ő, nem is ügynök, nem is kommunista. Pláne nem olyan mint Dobrev Klára anyja, apja, nagyapja, kiskutyája, mert AZOK kommenisták, errgo Dobrev Klára (meg mások) is átmentett kommunisták. Az ő apja, meg ő, na az már nem.

 

Na, 1-2 meglátás.

 

III/II-es SZT tiszt nem úgy lett valaki, hogy mondjuk besétált két művelt, de morcos tiszt pl Korondi (Koch) Benjáminhoz, a híres kortárs költőhöz és dramaturghoz, és azt mondták neki, hogy "Korondi elvtárs, maga csodálatos szonetteket és ódákat költ, színházi dramaturgnak is elsőrangú, csak mi tudjuk hogy pénzért fiatalkorú cigány buzikurvákat toszik seggbe és szopat a nagykörúti lakásán, tehát ha továbbra is szeretne csodálatos szonetteket és ódákat költeni, meg elsőrangú színházi dramaturgnak maradni , és fiatalkorú cigány buzikurvákat is seggbetoszni és szopatni, ugyantessék már nekünk 2-3 havonta leírni, mit mond a többi buzi az Írószövettségben meg a Fészek Klubban. És akkor nem basszuk szét a karrierjét, jó?"

 

No nem. Az SZT tisztek jelentős része (pláne aki rendfokozatot viselt) a BM-től szervezték ki, és volt akit civil életből vettek át (be) - ezek azonban ideológiailag MIND megbízható emberek voltak, a rendszer támaszai, cement az építőtéglák között, nem botcsinálta kényszerített jelentésírók. Ők meggyőződésből cselekedtek, fenntartották a kommunista rendszert. Ők tartották fent.  Nem potyautasok, kívülállók, társutasok, stb voltak, ők voltak A RENDSZER. Noch dazu, lehetett nemet is mondani a beszervezési kísérletekrte, ekkor az illető max nem lett igazgató hanem megmaradt osztályvezető mérnöknek az UVATERV-nél, nem dolgozott  IMPEX vállalatnál csak kisebb helyen, de ennyi. Pl.

 

Mellesleg, a miheztartás végett, amikor egy SZT ügynök (mint Varga Judit apja) 8000 Ft jutalmat kap, a 70-es évek végén, akkor az összehasonlításul álljon itt, hogy atyám kezdő gépészmérnöki fizetése volt tán 2850 Ft, 1976-78 körül. Tehát Varga Judit apja jutalomként egy mérnöki fizu 3x-osát kapta. Ez vásárlóértéken ma milliós nagyságrend. Ezt bizonyosan nem olyannak osztogatták, aki nem dolgozott meg érte.

 

Még valami . Varga Judit apja a miskolci Avas Szálloda vezetője volt. Nem közismert, de a szállodások mindig és mindenhol, amióta a világ világ jelentenek a rendvédelmi szerveknek, a nyílt rendőri és fedett belügyi szerveknek is. Szakmai ártalom. És ne aggódjatok, 90 előtt szállodaigazgató is csak megbízható elvtárs lehetett, mint Schmitt Pál az Astoriában. (Tóth Tibor szólj ha tévedek).

 

Nekem persze semmi bajom azzal, hogy Varga Judit apja kommunista "ügynök", SZT tiszt volt, ez az érintett sara pláne ha meggyőződésből csinálta mert őszintén hitt a kommunizmusban. Nem is Varga Judit hibája vagy felelőssége.

 

Sőt azzal sincs nagy bajom, hogy Varga Judit olyasmit kér számon Dobrev Klárán, ami saját családfáján is szégyenfolt, úgy látom a politikusasszony a teljesen alaptalan arcoskodó arroganciát már miniszteri szinten sajátította el. Ez meg az ő sara.

 

Az viszont, hogy lelkesen belehazudik a sajtóba, hogy de az apja nem olyan volt, kissé felbasz.

 

De Judit, olyan volt. Ehhez képest próbáljon másokról nyilatkozni.

 

Csire Balázs

 

 

További híreink
Havas Henrik építené Gattyán György médiabirodalmát
A politikusok korrupciós ügyeit és a gazdasági szereplők visszaéléseit szeretné felgöngyölíteni oknyomozó csapatával Havas Henrik. A legendás televíziós szakember a napok...
2024-04-18 17:49:41, Hírek, Aktuális2 Bővebben
Vitézy Dávid szerint öt éven belül megépülhet a vidámpark Budapesten
Az önkormányzati választáson főpolgármesterként induló Vitézy Dávid a BKK-rendészet megerősítése után új szórakoztató központot ígér a budapestieknek – és még közpénz s...
2024-04-18 17:49:40, Hírek, Aktuális2 Bővebben
A világ legnagyobb IT vállalata tarol a használt laptopok piacán is
A használt laptopok piacán számos márkával találkozhatunk, de főleg a legnagyobbak jól bejáratott sorozatai tűnnek fel. Nem véletlen, ugyanis ezek már bizonyítottak, tart...
2024-04-12 14:15:10, Hírek, Aktuális2 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Egy őrbottyáni földtulajdonos több mint kétmilliárd forintos kártalanítást követel, miután tervei szerint term...
Bővebben >>