Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Zsófia napja van.
Elég ciki: elfelejtett fizetni a JESZ
2014-03-22 12:30:44
Elég ciki: elfelejtett fizetni a JESZ

Elég ciki: elfelejtett fizetni a JESZ

Egy marcali autós a párt matricáját ragasztotta kocsijára, de a cserébe ígért pénzt nem kapta meg a JESZ-MDF által ígért pénzt...

 

„Visszaadjuk az állam által adott kampánypénzt az embereknek, hogy ne az oligarchák és a külföldi kézben lévő multi reklámcégek gazdagodjanak" - ígérte az autómatricás kampányötletben a Jólét és Szabadság (JESZ) pártja. Az ötlet megtetszett egy marcali férfinak is, aki jelentkezett a JESZ-nél.


Németh János elmondta, hiába vezetett 500 km-t a matrciával, egy vasat se látott a beígért pénzből. – Megkerestem őket, Kaposváron találkoztam három fiatal sráccal, volt köztük szimpatizáns, szervező és képviselő-jelölt. Szerződést írtunk: ha elérem az 500 km-t, 20 ezer forintot kapok, mégpedig azonnal. Amikor teljesítettem, kértem az összeget, de nem fizettek. Elvitték a szerződésemet azzal, hogy ezt még alá kellene írnia Pesten a pártelnöknek. Azóta sem láttam a papírokat - nyilatkozott a férfi az Sonline-nak. 


Németh János azt is elmondta, hiába hívta őket, nem vették fel, vagy csak annyit mondtak, hogy írjon e-mailt, de arra nem válaszoltak. 


Hollós János, a párt sajtósa úgy nyilatkozott, hogy szerinte a szerződésben az szerepelhetett, hogy a kampány után, májusban fizetnek. Olyanról még nem hallott, hogy valakinek elkérték, és nem adták vissza a szerződését. Azt ígérte, keres egy kompetensebb nyilatkozót, ez azonban még nem történt meg. Utoljára frissítve: 2014-03-22 12:32:04

További híreink
Egy hétig a bicikliseké és a gyalogosoké a főszerep Kecskeméten
Az Európai Mobilitási Hét városi programjai.
2019-09-16 20:50:51, Hírek, Aktuális Bővebben
Megint jótékonykodott egy NER-oligarcha
Ragadós lett Tiborcz István példája.
2019-09-16 15:10:46, Hírek, Aktuális Bővebben
A Jófogáson árulják a rezsiutalványokat
Készpénzt szeretnének inkább a nyugdíjasok.
2019-09-15 15:34:49, Hírek, Aktuális Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Rétvári Bence államtitkár Kornis Gyula piarista szerzetes szobrának avatását az avatott szavaival köszöntötte:...
Bővebben >>