Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Irén napja van.
Elektronikusan intézhető jogi ügyek
2023-01-24 10:48:35
Elektronikusan intézhető jogi ügyek

Elektronikusan intézhető jogi ügyek

Online ügyintézés egyszerűen, gyorsan

 

Az eKRS elektronikus jogi ügyintézés lehetőségét kínálja azok számára, akik nyitottak a legújabb innovációkra. Az ügyintézés teljes folyamata az internet segítségével, személyes találkozás nélkül valósul meg, miközben megbízható szakmai háttér mellett minden ügylet esetében maximális mértékben biztosak lehetünk abban, hogy minden vonatkozó jogszabálynak és törvénynek megfelelnek a felületen keresztül készült dokumentumok.

 

A gyors regisztrációt, valamint ügyfélazonosítást követően kilenc különböző fő ügycsoportból választhatjuk ki a minket érdeklő konkrét ügyeket. Az ügyintézést bárhonnan megvalósíthatjuk, legyen az a nappali kanapéja vagy éppen az irodánk, az egyetlen feltétel egy megfelelő eszköz, valamint a megbízható internetkapcsolat.

 

A rugalmasságot nem csupán az testesíti meg, hogy bármikor és bárhonnan nekikezdhetünk a kiválasztott dokumentumok létrehozásának, hanem az is, hogy akármikor szeretnénk félbehagyni a feladatot, anélkül tehetjük meg ezt, hogy a korábbi dolgainkat elveszítenénk. Tehát a következő alkalmas időpontban ugyanott folytathatjuk majd, így valóban nem pazaroljuk feleslegesen az időnket.

 

További pozitívumként könyvelhetjük el azt is, hogy a regisztráción keresztül az itt megszülető iratok a későbbiek során is elérhetőek maradnak, így nem kell többé attól tartanunk, hogy bármi fontos dokumentumot elveszíthetnénk.

 

Sokféle helyzetben választhatjuk az eKRS-t

 

Cégvezetőként, kis-, illetve középvállalkozás tulajdonosaként is számos hasznos lehetőséget fogunk találni az oldalon. A cégügyeken belül, ha még csak álmodozunk arról, hogy elindítsuk saját vállalkozásunkat, akkor a cégalapítást is elintézhetjük, de a céggel kapcsolatos adatok módosítására, a részvények átruházására, az egyes üzletrészek adásvételére, sőt akár végelszámolás elindítására is alkalmunk adódik.

 

Amennyiben átmeneti nehézségekkel találjuk szemben magunkat, akkor érdemes a cégmentő csomagot választanunk, míg ha a cég szerződéseivel kapcsolatban vannak kérdéseink vagy teendőink, akkor a cégoptimalizálás lesz a segítségünkre. Érdekes lehet még a munkaügyek vagy a home office szabályozás, de magánszemélyként is találunk izgalmas lehetőségeket.

 

Magánszemélyként is kiváló opciók várnak

 

A magánszemélyi önrendelkezések keretében végrendelkezhetünk, vagy az előzetes egészségügyi nyilatkozatot is megvalósíthatjuk. De az eKRS-en keresztül megbízhatóan rendezhetjük például ingatlanokkal kapcsolatos ügyleteinket, valamint kölcsönnyújtással vagy követeléskezeléssel összefüggő feladatainkat is. Éljünk a lehetőséggel!

További híreink
A tavasz biztos jele az óraátállítás
Beköszöntött a tavasz, ezzel együtt március 26-án, vasárnap hajnali 2 óráról 3 órára állnak át automatikusan a digitális órák, az analóg készülékeket pedig egy órával kel...
2023-03-25 03:03:10, Hírek, Színes Bővebben
Köszönet a segítségért, megmenekült a Harmadik Színház
A Pécsi Harmadik Színház megsegítésére meghirdetett Színházmentő akció sikerrel zárult.
2023-03-24 20:23:56, Hírek, Színes Bővebben
Box ring, a küzdelmek színtere
A box egy nagyon régi sportág, már az ókori olimpiákon is szerepelt és a mai napig igen népszerű.
2023-03-24 12:19:18, Hírek, Színes Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Szenes Árpád műveiből nyílt kamaratárlat a Janus Pannonius Múzeum Modern Magyar Képtárában.
Bővebben >>