Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Eszter napja van.
Elérkezett az armageddon: Balázs Pali levágatta a rackahajat
2019-02-14 12:17:56
Elérkezett az armageddon: Balázs Pali levágatta a rackahajat

Elérkezett az armageddon: Balázs Pali levágatta a rackahajat

„Az ötvenedik születésnapomon – az elmúlt év július 25-én – lezártam egy korszakot az életemben. Hálás vagyok a sorsnak, hogy átélhettem azokat a nagyszerű élményeket, amit az énekesi pályámtól és a közönségemtől kaptam huszonkét éven keresztül. Nagyobb zenei továbblépést álmodtam meg magamnak, mivel úgy érzem, hogy szerzőként és előadóként is van még bennem tartalék bőven a jövőre nézve. Számomra a 2019-es esztendő minden szempontból erről fog szólni. Új album, új zenei irány, új színpadi megjelenés. Épp a 18. lemezem stúdiómunkái közben merült fel bennem, hogy ezúttal a külsőségekben is tovább kellene lépnem. Úgy éreztem, annyira fiatalos, trendi slágerek születtek, hogy a hajam átalakítása is felmerült bennem. Bevallom, elsőre elég bizarrnak tűnt az ötlet, de másnap reggel, miután felébredtem, azt mondtam, végül is miért ne?" – meséli a zenész.

 

„2019 minden szempontból az én évem lesz! Valentin-napon, február 14-én debütál az első dal a megújulás jegyében Majd holnap írok címmel. Budapest belvárosában forgattunk hozzá egy látványos videóklipet. Amikor a tizenhét éves fiam meglátta a végeredményt, annyit fűzött hozzá, hogy van egy megérzése, de csak néhány hét múlva mondja el. Bízom benne, hogy egyre gondoltunk...” – tette hozzá Balázs Pali.

 

(life.hu)

További híreink
Szabad gravitáció
Szabad gravitáció címmel látható Varga Rita festőművész kiállítása a Pécsi Galériában.
2019-05-22 21:43:40, Hírek, Színes Bővebben
Közösségi múzeum cím a JPM-nek
Országosan a legjobbak között – közösségi múzeum címet kapott a Janus Pannonius Múzeum.
2019-05-22 21:34:34, Hírek, Színes Bővebben
Fehér oroszlánkölyök született a Vadasparkban
Megszületett a Szegedi Vadaspark fehér oroszlán pár, Nadja és Timba második kölyke. A kis oroszlán május 15-én látta meg a napvilágot, és a Szonja nevet kapta.
2019-05-22 21:23:15, Hírek, Színes Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Egy soron kívüli kormányrendeletben még 5 milliárd forintot adott a Terrorelhárítási Központnak Orbán Viktor. ...
Bővebben >>