Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Csongor napja van.
Életfogytiglant szabtak ki a százhalombattai kettős gyilkosságért
2016-11-10 20:30:21
Életfogytiglant szabtak ki a százhalombattai kettős gyilkosságért

Életfogytiglant szabtak ki a százhalombattai kettős gyilkosságért

Gyimesi Kinga közölte: a bíróság Sz. K. Gy.-t előre kitervelten, aljas célból, részben különös kegyetlenséggel, több ember sérelmére elkövetett emberölés, kifosztás és személyes szabadság megsértésének bűntettében, valamint kábítószerrel visszaélés vétségében mondta ki bűnösnek. A nem jogerős ítélet szerint a férfi leghamarabb 26 év múlva bocsátható feltételes szabadságra.

 

A rendszeresen drogozó Sz. K. Gy. gyermekkora óta ismerte a 65 éves férfit és 57 éves feleségét, valamint fiukat, aki iskolatársa is volt. Mindannyian Százhalombatta óvárosában laktak.

 

A férfi eltervezte a gyilkosságot. 2014. november 25-én magához vett egy nagy konyhakést, és bement ismerősei házába a nyitott ajtón. Előbb többször megszúrta az őt fogadó asszonyt, aki összeesett, majd a férjre támadt, aki a szúrások, vágások miatt szintén elveszítette eszméletét. A vádlott ezután bezárta a lakás ajtaját és távozott.

 

A házaspár munkából hazafelé tartó fia később, este hat óra körül találkozott a vádlottal, és együtt értek a szülők házához. Ott Sz. K. Gy. átadta a lakáskulcsot volt iskolatársának, közben megkérdezte, készen áll-e arra, ami várja, és felszólította, hogy ne sírjon. A fiú az ajtót kinyitva szembesült azzal, hogy szülei halottak. A vádlott reggelig nem engedte ki őt a házból, éjszakára a kezét és a lábát is összebilincselte.

 

A vádlott reggel, a fiútól elvett mobiltelefonnal videofelvételt készített a halott házaspárról, majd vele együtt távozott a házból. Sz. K. Gy. néhány kést, valamint az egyik szülő és a fiú telefonját vitte el a lakásból.

 

(mti)

További híreink
A kábítószer kereskedők a rács mögé kerültek
Jogerős ítélet született a kábítószer-kereskedők ügyében.
2024-02-13 21:14:44, Hírek, Rendőrségi hírek Bővebben
Nem éri meg fiktív számlákkal adót csalni
Sikeresen számolt fel egy fiktív számlák kibocsátására szakosodott bűnszervezetet a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Dél-dunántúli Bűnügyi Igazgatósága.
2024-02-09 21:04:59, Hírek, Rendőrségi hírek Bővebben
Letartóztatták a komlói rablópárost
A Pécsi Járásbíróság elrendelte egy fiatalkorú fiú és egy fiatal férfi letartóztatását egy hónapra a Komlón kétrendbeli felfegyverkezve elkövetett rablás bűntette miatt.
2024-01-29 21:07:26, Hírek, Rendőrségi hírek Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Míg az elmúlt időszakban csupán drága, hosszadalmas middleware-ek általi fejlesztésekkel lehetett megoldani az...
Bővebben >>