Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma György napja van.
Elkapták a budaörsi bombafenyegető gyújtogatót
2016-05-22 14:16:04
Elkapták a budaörsi bombafenyegető gyújtogatót

Elkapták a budaörsi bombafenyegető gyújtogatót

 A BRFK 100 fős nyomozócsoportja elfogta azt a férfit, aki három hónap alatt 11 alkalommal fenyegetőzött robbantással, valamint két év alatt feltehetően számos alkalommal gyújtott fel budaörsi nyaralókat.

 

A férfi elfogása előtt egy hegyvidéki telefonfülkéből újabb fenyegető telefonhívást intézett a BRFK Tevékenység-irányítási Központjába, majd futva elhagyta a fülkét. A fővárosi rendőrök a helyszín közelében elfogták, előállították és őrizetbe vették őt.

 

 Sulyok Viktor, a Budapesti Rendőr-főkapitányság kiemelt ügyek főosztálya bűnügyi támogató osztályának vezetője szombati budapesti sajtótájékoztatóján elmondta: a budapesti fiatalember a gyanú szerint február óta tizenegyszer fenyegetett meg budaörsi áruházakat.

 

A gyanúsított kihallgatásán elismerte a fenyegetéseket, és elmondta azt is, hogy Budaörsön az elmúlt két évben több nyaralót is felgyújtott. Ezt a gyanút alátámasztják a házkutatáson lefoglalt bizonyítékok – mondta Sulyok Vilmos.

További híreink
A kábítószer kereskedők a rács mögé kerültek
Jogerős ítélet született a kábítószer-kereskedők ügyében.
2024-02-13 21:14:44, Hírek, Rendőrségi hírek Bővebben
Nem éri meg fiktív számlákkal adót csalni
Sikeresen számolt fel egy fiktív számlák kibocsátására szakosodott bűnszervezetet a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Dél-dunántúli Bűnügyi Igazgatósága.
2024-02-09 21:04:59, Hírek, Rendőrségi hírek Bővebben
Letartóztatták a komlói rablópárost
A Pécsi Járásbíróság elrendelte egy fiatalkorú fiú és egy fiatal férfi letartóztatását egy hónapra a Komlón kétrendbeli felfegyverkezve elkövetett rablás bűntette miatt.
2024-01-29 21:07:26, Hírek, Rendőrségi hírek Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Romos és penészes cserelakás, amelyet felajánlott a MÁV az egyik bérlőnek, akinek a szerződését a mini-Dubaj m...
Bővebben >>